Jakie nowe szaleństwa się szykują ?
Co już zamówione a co w drodze......bo wiosna tuż, tuż.
Słonko,wybacz skleroza mną zawładnęłaAyesha pisze:Agnieszko nie jestem pewna czy dobrze wytłumaczyłam
o które zdjęcie mi chodzi,wydaje mi się ,że nawet pełne przebiśniegi
mają po jednym dzwoneczku na łodyżce ,a ten kwiatek o który
ja pytałam na łódyżce ma dużo pączków.
Grażka, po co przez Kamczatkę? Nóg Ci nie szkoda?grazynarosa22 pisze:A czemu to się nie informuje, że nowy wątek załoZony.....muszę naokoło wchodzic.....przez Kamczatkę aż
![]()
Ale za to widoczki cudne mnie nagrodziły,,.....piękna wiosna.....a widzisz,u mnie jakaś 'mniejsza' ona jest
Ewuś dawno mnie nie było na forum i zapomniałam ....ewkapaw pisze:Agnieszko kusisz tą WIOSNĄ. Jeszcze jeden miesiąc i już będzie kalendarzowa , a ta prawdziwa mam nadzieję , że wcześniej do nas przyjdzie
.
Grażynka ma rację , należy się Tobie. Cały dzień przeglądam forum i przez przypadek do Ciebie trafiam .
Oj nieładnie , ale wybaczam za ładny wstęp do nowego wątku .
Aneczko, dziękuję za powitanie, zwyczajnie jest najpiękniej.an-ka pisze:No nareszcie!!!!Ale przywaliłaś mnie tymi zdjęciami.Nie mogę się podnieść![]()
Agnieszko tak zwyczajnie-witaj.
kogra pisze:Wpadłam się przywitać.![]()
Jakie nowe szaleństwa się szykują ?
Co już zamówione a co w drodze......bo wiosna tuż, tuż.
giga45 pisze:Aguniek witam sie z Tobą w Twym nowym wąteczku. Śliczne wiosenne fotki i różyczki niesamowite. A jakie nasionka wysiałaś??? Ja mam depreche przez te mrozy. Już nie mogę sie doczekać kopania i roboty na działce. Buziaki dla WAS.