Witaj Pumka
Masz naprawdę ładny ogród . Piękne duże kępy irysów i tulipanów, lilie tak wdzięczne rosnące i ogrom dzwonków brzoskwiniolistnych Naprawdę miło spędziłam czas i mam nadzieję że nie omieszkasz pokazać nam więcej zdjęć do czego serdecznie zachęcamy
Pumko, Ty mnie dobijesz tymi irysami Ja już od tygodnia latam po sklepach,żeby coś kupić ale wszystko jest oprócz irysów właśnie Mam nadzieję,że te odmiany ,które sobie wymarzyłam to nie jakieś cuda nie do zdobycia Pozdrawiam
Ależ się rozpędziłaś , tyle słodkości w taką pogodę miód na skołatane serce . Bardzo mi się podoba to co pokazujesz , zawiesiłam oko na powojnikach chcę obsadzić u siebie spory kącik i szukam czegoś ciekawego , a te dwa obok siebie ładnie się komponują .
Bardzo łady ogród. Sporo pewnie pracy na takiej powierzchni ale wiem że warto Czy te wysokie iglaki tez były sadzone 7 lat temu czy dawniej? Wklej więcej zdjęć przestrzeni. Może nawet kilka zimowych masz? Takie żeby na czasie były
Odpowiadam - największe rosliny były sadzone 7 lat temu ale były to juz spore, kilkuletnie drzewa, reszta była dosadzana systematycznie pozniej.
Co do fotek zimowych..szukam..szukam... mam gdzies na pewno !
PUMKA pisze:Pewnie myślisz o bluszczu ?
Lubie go bardzo, choć wolno rośnie....
Chyba sobie zrobię przerwę od forum ,z ostróżki zrobiłam orlika a z bluszcza powojnika . Ten zielony mam wydaje mi się że rozrasta się całkiem całkiem , może większy problem jest z kolorowymi . Zobaczymy