Jak Basti szedł pierwszy raz na dwór to myślałam, że będzi się bał. Ale on zaczął się tażać w śniegu i skakać w zaspy, że tylko po uszach można było go znaleść. Żałuję, że nie zrobiłam zdjęć

na tej fotce to widać jakie Kefir ma białe futerko - w różnych odcieniach szarościa tak patrząc na Kefira... uhm.... dopiero teraz widać, że biały to on tak naprawdę nie jest....
wszystkie tak mają... ja też dopiero teraz zobaczyłam jakie on ma białe łapy... takie bure ostatnio jakieś były... a teraz aż czyścioch pachnie jak wracamy do domu...sonia pisze:na tej fotce to widać jakie Kefir ma białe futerko - w różnych odcieniach szarościa tak patrząc na Kefira... uhm.... dopiero teraz widać, że biały to on tak naprawdę nie jest....niestety, urok jesiennego deszczu i stąd ta brudna sierść, jedynie kilka cm przy skórze sierść jest biała jak mleko ;:225
moje psiątko ma pachnące futerko... i nie jest to wcale opinia zakochanej w nim pańci... serio ja to się momentami aż dziwie że psisko może tak pachnieć... a kąpany był tylko raz... po przyjściu do domu jak kojcem i słomą od niego śmierdziało...sonia pisze:ja tego o Kefirze powiedzieć nie mogę, bo on śmierdzi jak baran iagaxkub pisze: a teraz aż czyścioch pachnie jak wracamy do domu...i to wcale nie jest przesada
a teraz uciekamy na spacerek do lasu