Przyznam ci racje że dość nietypowe zainteresowania jak dla mężczyznymarta83 pisze:premia świetna.... byle by nie ostatnia:) tak w ogóle to bardzo fajna kolekcja i dość nie typowe że mężczyzna takie hobby posiada podziwiam i bez urazy za to stwierdzenie. choć nie wiem czemu się dziwie temu. mój mąż kupił mi ostatnio 10 storczyka cambrie i też je lubi. pozdrawiamy
 Ale rośliny od zawsze mnie fascynowały i dobrze się ze mną czuły więć zdecydowałem się na Storczyki. A czy masz może zdjęcia swoich storczyków? Chetnie bym zobaczył
 Ale rośliny od zawsze mnie fascynowały i dobrze się ze mną czuły więć zdecydowałem się na Storczyki. A czy masz może zdjęcia swoich storczyków? Chetnie bym zobaczył 
Pozdrawiam

i żyje ciągle chciałem go kupic ale nie mogłem się zdecydować, a tu nagle na niego promocja. Wazon sprawia że ma większą wilgotność wokół siebie, ale czasem go mogę wyjąć przewietrzyć
  i żyje ciągle chciałem go kupic ale nie mogłem się zdecydować, a tu nagle na niego promocja. Wazon sprawia że ma większą wilgotność wokół siebie, ale czasem go mogę wyjąć przewietrzyć  Także co do wazonu jestem dobrej myśli
 Także co do wazonu jestem dobrej myśli