Ogród Rosiowej
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja jeszcze trochę mam. Zaraz się biorę za wstawianie.
Macie może jakiś pomysł na żywopłot? Część będzie obsadzona winobluszczem. Tuje są ok, ale chyba bym chciała jeszcze coś innego...
Macie może jakiś pomysł na żywopłot? Część będzie obsadzona winobluszczem. Tuje są ok, ale chyba bym chciała jeszcze coś innego...
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Tak Giga, sunia to wodołaz. Podlewanie ogrodu przy niej to komedia po prostu. A do dzieci jest wspaniała.

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Serdecznie witam. Przechowalnia rzeczywiście wygląda na w pełni zagospodarowany ogród. Roślinki wyrośnięte aż miło popatrzec:)
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
Gosiu już widzę jaki piękny stworzysz ogród z tymi roślinkami z przechowali. Moja działeczka wygląda podobnie do Twojej: trawy brak, góra ziemi na środku działki, rozpoczęta budowa altany, bez ogrodzenia - ale przechowalni to nie mam. Ale i tak wiem że uda mi się stworzyć miły zakątek do odpoczynku chociaż pracy mnóstwo.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Witaj.Skoro w przechowalni tak się pięknie czują rośliny to co to będzie,gdy trafią na swoje właściwe miejsce?Będziesz miała cudne i odchowane kwiaty i krzaczki
,to będzie widok
jak je pięknie rozmieścisz po całym ogrodzie,a ile jeszcze nowości dosadzisz
,bo jak pobędziesz na forum to "zachorujesz" na nie jedną roślinkę
.Sama zobaczysz
.Pozdrawiam .Halina

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Twoja przechowalnia wyglada juz jak ogród tyle w niej ładnych roślin,a jak je przesadzisz dając wiecej przestrzeni bedzie bajecznie.A obecnie z pogodą jest jak w piosence "jeden ma za dużo drugi ma za mało"U mnie susza nieprzeciętna ,brak deszczu a roslinki jak ugotowane teraz na termometrze 37st. nie ma czym oddychac.Pozdrawiam i zapraszam.
- rosiowa
Dziękuję Wam, że u mnie gościliście.
Jolu i Marku jestem przekonana, że stworzycie fantastyczne miejsce. Życzę Wam tego z całego serca.
Halinko, ja już dawno jestem chora na wiele roślin, a to forum mi wcale nie pomaga się wyleczyć. Ale przecież o to chodzi
Zuziu55 pogoda na szczęście jest zmienna i mam nadzieję, że niedługo będzie lepsza zarówno dla Ciebie jak i dla mnie.
A ja pojechałam dziś do znajomych i przywiozłam sobie takie oto sadzonki:

I nareszcie wykiełkowała mi passiflora alata:

Jolu i Marku jestem przekonana, że stworzycie fantastyczne miejsce. Życzę Wam tego z całego serca.
Halinko, ja już dawno jestem chora na wiele roślin, a to forum mi wcale nie pomaga się wyleczyć. Ale przecież o to chodzi

Zuziu55 pogoda na szczęście jest zmienna i mam nadzieję, że niedługo będzie lepsza zarówno dla Ciebie jak i dla mnie.
A ja pojechałam dziś do znajomych i przywiozłam sobie takie oto sadzonki:

I nareszcie wykiełkowała mi passiflora alata:

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki