Dziękuję za przypomnienie, muszę się za to zabrać w tym tygodniu, a także za bielenie drzewekKaRo pisze: Przypominam ,że już można a własciwie to nawet należy wsadzić kłącza canny do donic ze świeżą ziemią i ustawić w ciepłym miejscu.

w zeszłym roku zima była łagodna ,ale ciągnęła się,a nie mam żadnej werandy.W mojej książeczce o kannach jest napisane,że na początku marca sadzimy i ewentualnie rozmnażamy.Ale ,że ma być wczesna wiosna
 w zeszłym roku zima była łagodna ,ale ciągnęła się,a nie mam żadnej werandy.W mojej książeczce o kannach jest napisane,że na początku marca sadzimy i ewentualnie rozmnażamy.Ale ,że ma być wczesna wiosna   to chyba na początku lutego się za nie wezmę.Teraz muszę pomyśleć o nasionach.Krysiu czy ty kupujesz we Florexpolu bo ja lubię wysyłkowo ,ale nie mogę się zdecydować w PNOSie Ożarów są tańsze ale we Florexpolu ciekawsze.
 to chyba na początku lutego się za nie wezmę.Teraz muszę pomyśleć o nasionach.Krysiu czy ty kupujesz we Florexpolu bo ja lubię wysyłkowo ,ale nie mogę się zdecydować w PNOSie Ożarów są tańsze ale we Florexpolu ciekawsze.