a tak swoja drogą wracając do łazienki to muszę powiedzieć że mi się nie podoba bo nie ma w niej wanny... wlaśnie wyszedłem z gorącej kąpieli i stwierdzam że swojej nie oddam nigdy :P (ewentualnie zastąpię ją większą lub taką z jaccuzi

Karolku, pewnie że się skurczą...k-c pisze:coś czuję że szybko te zapasy się skurczą :P
a tak swoja drogą wracając do łazienki to muszę powiedzieć że mi się nie podoba bo nie ma w niej wanny... wlaśnie wyszedłem z gorącej kąpieli i stwierdzam że swojej nie oddam nigdy :P (ewentualnie zastąpię ją większą lub taką z jaccuzi)prysznic ok może być ale latem by wejść szybko spłukać kurz, brud ale zimą nic nie zastąpi gorącej kąpieli ... ja wprost uwielbiam gdy wracam zziębnięty do domu robić sobie gorącą kąpiel ... wtedy przez pół godziny mogę moczyć się w wodzie (hihihi) - dlatego stwierdzam że Cię nie rozumiem - bo jak można nie lubieć takich przyjemności ????
Elu, to miałyśmy podobne przeżyciaEllaa pisze:U mmnie akurat jeszcze świeciła się lampka nocna, więc trochę było widac, a wdodatku mój M chrapie takim basem, że mnie nigdy nie udałoby się go podrobic![]()
![]()
Smakowicie wyglada ta naleweczka, oj długo by u mnie nie postała....jeśli to taka 'damska', słodziutka, to to razem z moją 'latoroślą' wysączyłybyśmy po kieliszeczku w 'try miga'
![]()
O M byłabym spokojna on nie gustuje w 'damskich' trunkach'
![]()
Bardzo artystyczne masz te buteleczki, ja w takiej z 'Nalewki babuni' mam usypane różne nasiona, też fajnie to wygląda![]()
Bogusi, faktycznie jeszcze nie znam, ale wyglada na to, że to 'równa babka'
Bogusia, ja też to zauważyłam, jakoś ubyło z tej butelkibogusia177 pisze:Oj upiła tej nalewki nasza Haneczka ;:82 ;:78 ,a butelkę Gabryśko schowała za drugie -do tyłu ,parę takich wizyt i nic do mnie nie zostanieHanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
.Naleweczka super,po dzisiejszym kiszeniu kapusty u mnie pozwoliłam sobie na poczęstunek u Ciebie
Milutkiego wieczoru
Julka, częstuj się !julka_ pisze:Bogusia.....leże i wyobrażam sobie pomarszczonego kolegęTy zawsze rozbawić umiesz
kapnij troszeczke do kieliszeczka koleżankom
buźka
Izuś, mam tylko nadzieję, że Karolek ma poczucie humoru i się na mnie nie obrazi.liska pisze:Dziewczyny do Was i do Hani trzeba uważać jak się przychodzi.... nie wolno z kawą, bo nei wiadomo na co się trafi...
Gbrysiu przez Ciebie wszyscy zaczną sobie wyobrażać Karola ....gołego i pomarszczonego hahahahha
bogusia177 pisze:Dziewczyny![]()
![]()
Karolek to fajny facet ,gdzie mu do pomarszczonego , ;:78 tfuuuuu..... ale wyobraźnia....tfuuuu ;:78 Ja to Karolka znam osobiście ,nawet buzi sobie daliśmy ......na powitanie i pożegnanie ........
:P