Mój skrawek ziemi - Gabriela - część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

coś czuję że szybko te zapasy się skurczą :P

a tak swoja drogą wracając do łazienki to muszę powiedzieć że mi się nie podoba bo nie ma w niej wanny... wlaśnie wyszedłem z gorącej kąpieli i stwierdzam że swojej nie oddam nigdy :P (ewentualnie zastąpię ją większą lub taką z jaccuzi :D )prysznic ok może być ale latem by wejść szybko spłukać kurz, brud ale zimą nic nie zastąpi gorącej kąpieli ... ja wprost uwielbiam gdy wracam zziębnięty do domu robić sobie gorącą kąpiel ... wtedy przez pół godziny mogę moczyć się w wodzie (hihihi) - dlatego stwierdzam że Cię nie rozumiem - bo jak można nie lubieć takich przyjemności ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

k-c pisze:coś czuję że szybko te zapasy się skurczą :P

a tak swoja drogą wracając do łazienki to muszę powiedzieć że mi się nie podoba bo nie ma w niej wanny... wlaśnie wyszedłem z gorącej kąpieli i stwierdzam że swojej nie oddam nigdy :P (ewentualnie zastąpię ją większą lub taką z jaccuzi :D )prysznic ok może być ale latem by wejść szybko spłukać kurz, brud ale zimą nic nie zastąpi gorącej kąpieli ... ja wprost uwielbiam gdy wracam zziębnięty do domu robić sobie gorącą kąpiel ... wtedy przez pół godziny mogę moczyć się w wodzie (hihihi) - dlatego stwierdzam że Cię nie rozumiem - bo jak można nie lubieć takich przyjemności ????
Karolku, pewnie że się skurczą...
Jest dobra, a po jednym kieliszku nabiera się ochoty na drugi :;230

Karolku, ja się już dość wymoczyłam w wannie i stwierdziłam, że teraz dla nas lepszy jest prysznic.
Kiedyś to było nie do pomyślenia, łazienka bez wanny.
Dawniej tak jak Ty, bardzo lubiłam leżeć w wannie, teraz nie.
A prysznic też grzeje... :wink:
A swoją drogą, po pół godzinnym moczeniu chyba jesteś cały pomarszczony :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A swoją drogą, po pół godzinnym moczeniu chyba jesteś cały pomarszczony lezy-ze-smiechu lezy-ze-smiechu lezy-ze-smiechu
A serce ładuje na najwyższych obrotach
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Kontakt:

Post »

U mmnie akurat jeszcze świeciła się lampka nocna, więc trochę było widac, a wdodatku mój M chrapie takim basem, że mnie nigdy nie udałoby się go podrobic :;230 :;230 :;230
Smakowicie wyglada ta naleweczka, oj długo by u mnie nie postała :wink: ....jeśli to taka 'damska', słodziutka, to to razem z moją 'latoroślą' wysączyłybyśmy po kieliszeczku w 'try miga' :wink: :;230 O M byłabym spokojna on nie gustuje w 'damskich' trunkach' :wink:
Bardzo artystyczne masz te buteleczki, ja w takiej z 'Nalewki babuni' mam usypane różne nasiona, też fajnie to wygląda :wink:

Bogusi, faktycznie jeszcze nie znam, ale wyglada na to, że to 'równa babka' :wink:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu

.Naleweczka super,po dzisiejszym kiszeniu kapusty u mnie pozwoliłam sobie na poczęstunek u Ciebie
Milutkiego wieczoru
Oj upiła tej nalewki nasza Haneczka ;:82 ;:78 ,a butelkę Gabryśko schowała za drugie -do tyłu ,parę takich wizyt i nic do mnie nie zostanie :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ellaa pisze:

Bogusi, faktycznie jeszcze nie znam, ale wyglada na to, że to 'równa babka' :wink:
Przecież Bogusię można zawsze poznać ,a kto zabroni ?
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Bogusia.....leże i wyobrażam sobie pomarszczonego kolegę :;230 Ty zawsze rozbawić umiesz :D kapnij troszeczke do kieliszeczka koleżankom :D buźka
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ellaa pisze:U mmnie akurat jeszcze świeciła się lampka nocna, więc trochę było widac, a wdodatku mój M chrapie takim basem, że mnie nigdy nie udałoby się go podrobic :;230 :;230 :;230
Smakowicie wyglada ta naleweczka, oj długo by u mnie nie postała :wink: ....jeśli to taka 'damska', słodziutka, to to razem z moją 'latoroślą' wysączyłybyśmy po kieliszeczku w 'try miga' :wink: :;230 O M byłabym spokojna on nie gustuje w 'damskich' trunkach' :wink:
Bardzo artystyczne masz te buteleczki, ja w takiej z 'Nalewki babuni' mam usypane różne nasiona, też fajnie to wygląda :wink:

Elu, to miałyśmy podobne przeżycia ;:112
Naleweczka i u mnie nie postoi za długo - kieliszeczek codziennie i po nalewce.
A jak przyjdą zimowe wieczory, z sypiącym śniegiem za oknem, ciepełkiem w domu, a potem nastrój świąteczny, choinka itd... wtedy nalewka zrobi swoje.
Wiesz, aż zatęskniłam za tym klimatem,
Mój M też woli co innego, więc cała zawartość butelek jest dla mnie i ewentualnych gości.
Jestem ciekawa nasion w butelce, masz zdjęcie ?
A z Bogusi naprawdę super babka, znam ją osobiście.

bogusia177 pisze:
Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu

.Naleweczka super,po dzisiejszym kiszeniu kapusty u mnie pozwoliłam sobie na poczęstunek u Ciebie
Milutkiego wieczoru
Oj upiła tej nalewki nasza Haneczka ;:82 ;:78 ,a butelkę Gabryśko schowała za drugie -do tyłu ,parę takich wizyt i nic do mnie nie zostanie :;230
Bogusia, ja też to zauważyłam, jakoś ubyło z tej butelki :;230 :;230 :;230

julka_ pisze:Bogusia.....leże i wyobrażam sobie pomarszczonego kolegę :;230 Ty zawsze rozbawić umiesz :D kapnij troszeczke do kieliszeczka koleżankom :D buźka
Julka, częstuj się !
A Karolka gołego i pomarszczonego troszkę sobie wyobrażam.
Widziałam jego zdjęcie, wiem jak wygląda, no a resztę dopowie wyobraźnia... :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Dziewczyny do Was i do Hani trzeba uważać jak się przychodzi.... nie wolno z kawą, bo nei wiadomo na co się trafi...

Gbrysiu przez Ciebie wszyscy zaczną sobie wyobrażać Karola ....gołego i pomarszczonego hahahahha
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

liska pisze:Dziewczyny do Was i do Hani trzeba uważać jak się przychodzi.... nie wolno z kawą, bo nei wiadomo na co się trafi...

Gbrysiu przez Ciebie wszyscy zaczną sobie wyobrażać Karola ....gołego i pomarszczonego hahahahha
Izuś, mam tylko nadzieję, że Karolek ma poczucie humoru i się na mnie nie obrazi.
Ale to On zaczął... :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny :!: :!: :!: Karolek to fajny facet ,gdzie mu do pomarszczonego , ;:78 tfuuuuu..... ale wyobraźnia....tfuuuu ;:78 Ja to Karolka znam osobiście ,nawet buzi sobie daliśmy ......na powitanie i pożegnanie ........ :heja :P
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Wygląda na sympatycznego, więc nie powinien się obrażać... a wyobrażać sobie wolno wszytko prawda?
hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bogusia177 pisze:Dziewczyny :!: :!: :!: Karolek to fajny facet ,gdzie mu do pomarszczonego , ;:78 tfuuuuu..... ale wyobraźnia....tfuuuu ;:78 Ja to Karolka znam osobiście ,nawet buzi sobie daliśmy ......na powitanie i pożegnanie ........ :heja :P

Boguśko,
ale to chodzi o półgodzinne siedzenie w wannie.
Po takim czasie w wodzie wszystko się marszczy. :;230 :;230 :;230

Jadę do teściów, więc Was opuszczę na dwa dni.Obrazek
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiem ,wiem ,że moczenie w wodzie swoje robi ,ale jak sie wyjdzie i woda spływa to się różne rzeczy naciągają :;230 :;230
Gabi szybkiego i bezpiecznego powrotu ........Obrazek
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

bogusia177napisała
Oj upiła tej nalewki nasza Haneczka ,a butelkę Gabryśko schowała za drugie -do tyłu ,parę takich wizyt i nic do mnie nie zostanie
Gabryś słowo daję tylko jedną fifeczkę
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”