Jadziu trzeba wykorzystać sprzyjającą nam aurę i robić w ogrodzie co się da Marysiu masz rację kwiecień ubiegłego roku był zaśnieżony ale potem wszystko się budziło na raz kwitły tulipany, irysy i wszystka drobnica teraz mamy stopniowo, powolutku tak jak powinno wiosną być
Tak tylko ,ze już w luty mieliśmy przedwiośnie, a teraz mamy Wiosnę .Maryś masz racje, bo w ubiegłym roku nawet nie nacieszyliśmy się tymi maluchami .Wszystko kwitło na hurrra .Już się cieszę
Reniu widzisz ile tu jes Maryś i wszystkie wszystko wiedzą potwierdzam to co napisała Marysia Maryniu witaj w moich skromnych progach kudłaczy to ja mam więcej a ten to jest plątacz pod nogami
Wiosna przywitała nas pięknym słonecznym i ciepłym dniem
Zakwitły pierwsze tulipany i niezapominajka, fiołki i brunery
ułudki
zawilec grecki
pierwiosnek ząbkowany
niezawodne stokrotki
Marysiu mam nadzieję ,ze szczęśliwe zajechałaś do domciu Pusia też na pewno szczęśliwie śpi w swoim koszyczku .Serdeczności ślę i cieszę sie ,ze znów mogłam Cię powitać w swoich progach
Iwonko ułudka jest biała i niebieska oraz niebieska z białym brzegiem, moja przebarwiona na różowa rośnie na kwaśnej glebie i chyba dlatego ma taki odcień Tosiu ja się cieszę, że Ty się cieszysz Irenko na czwarty ogród w jednym dniu to za mało czasu, trzeba zrobić wycieczkę tylko do Ciebie Jadziu dojechałam szczęśliwie, mało tego szkółka była po drodze i nie wstąpiłam bo za późno się zgapiłam a cofać się nie dało bo panowie mundurowi stali zaraz za wjazdem do niej ale spoko wiem gdzie jest to ją odwiedzę nowo otwarta Pusia obleciała całe podwórko jak tylko dojechałyśmy paczki rozpakowane, dalie super za tą cenę takich nigdzie nie kupię M się będzie cieszył jak na imieniny dostanie karpy dali do sadzenia
Wycieczka udana krupnioki zjedzone a teraz czekam na Was z sałatką
Wiosna powitana jak należy
wiosenne dziewczyny
teraz troszkę wiosny z mojego ogrodu
'Picturates'
'Minor'
cdn
Dobrze ,że Pusia zakryła moją facjatę Wyglądam jakbym było przy nadziei w takim wieku .Mam nadzieję ,że M smakowały krupnioki , a imieninowy prezent go zadowoli .Cieszę się Marysiu i dbaj o LL
Jadziu na obydwu fotkach zatkałaś się Puśką i co jedna psiapsiółka tylko z fryzurą następnym razem się poprawię i będę dokładniejsza a wiadomo to czy nie chowasz w zanadrzu jakiejś nadziei
O LL będę dbać lepiej jak o M przez te wszystkie lata