Jak dobrze, że to dzisiaj tak jakby mały piąteczek
Po urlopie to jak łyk powietrza w stosie tych papierzysków...
Aguś dziękuję
Wiesz bardzo to doceniam i cenię, że pamiętasz
Gosiu
Bardzo cieszę się z Twojej wizyty i wpadaj jak najczęściej

Cieszę się, że niebieska hortensja tak przypadłą Ci do gustu.... a miała być ciemno różowa

oj ta przyroda lubi płatać figle
Ale jest piękna i nie żałuję, że nie ma koloru wyjściowego... Zalew Gosiu to w te upały był fantastycznym wytchnieniem i miejscem odpoczynku..
Miłego dnia!
Monia wróciłam obowiązkowo bo jak tu bez Was żyć??

Nie wyobrażam sobie tego
Miłego dnia Kochana
Madzia to sobie poodpoczywałyśmy, tylko jeszcze ta komórka mnie gryzła i trudno było mi się jej pozbyć

ale przynajmniej byłam na bieżąco na FO... Odpoczynek jak najbardziej wskazany i zasłużony... Krzewuszka to piękny krzew i uwielbiam ją szczególnie gdy kwitnie na wiosnę, wygląda wtedy bajecznie a w tym roku miała tyle kwiatów że gałęzie uginały się pod ich ciężarem a ma ze 2 metry i wyglądało to obłędnie... Także na pewno będziesz zadowolona... Tak jeżówki są suuperowe tylko ja moje planuję przesadzić w jedno miejsce aby efekt był większy...
Madzia a z tym powrotem do pracy to sama rozumiesz... przez to nadganiam FO rano bo później nie jestem w stanie, tylko ciągle

i
Buźka!
Aguniu witaj
Aguś wypoczęta czułam się w poniedziałek

a praca szybko pozwoliła mi o tym wypoczynku zapomnieć

ale powoli mam nadzieję, ze wyjdę na prostą... i będzie ok

dziękuję...
No niestety u mnie ogrodówki Aguś nie przetrwały tych upałów, kwiaty im spaliło i wyglądają teraz jak wyglądają... już nie jest pięknie

ale chyba jednak zostawię ich przy tarasie...bo tak pięknie kwitły

sierpień to dla mnie początek jesieni i właśnie zastanawiam się gdzie posadzę tulipany i już myślę o jakimś przemeblowaniu roślin ale to wszystko na razie tli się w mojej głowie
Buźka!
Miłego dnia wszystkim!