Moja garstka piachu

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja garstka piachu

Post »

Nataszko!..[/b :wit moja krajanko!...nareszcie jesteś...teskniłam za Tobą. Tez przerabiam temat w praktyce" remont domu"...pracy mnóstwo...wieczorem juz nie chce sie człowiekowi nic...nawet zaniedbałam mój ukochany ogród ;:108 Pozdrawiam serdecznie ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
nataszka
100p
100p
Od: 19 mar 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja garstka piachu

Post »

Ech no i powróciłam do Was...ale niestety ze łzami w oczach ;( Bardzo mi się w życiu pozmieniało, a w sumie to najbardziej w ogrodzie moim ukochanym...Krótko mówiąc, dom w którym mieszkam z babcią jest dwurodzinny- sąsiedzi na dole a na pietrze ja. Tylko że sasiedzi to taki nieciekawy element (mówiac w wielkim skrócie).Kilka lat ich nie było, wyjechali za granice bo ich policja scigała. Ja w tym czasie o podwórko zadbałam, balagan po nich posprzatałam...a oni teraz wrócili. Wiekszosc kwiatów na ganku i przed domem musiałam sprzątnąc bo im przeszkadzały. Tylko ten kawałek na warzywka jest wyłacznie mój pod klucz. Do tego jeszcze już się zaczynają nocne imprezy, a z dołu to sie muzyka strasznie niesie do góry. Nie moge patrzec na ten szarobury ganek bez kwiatów i na wróbelki szukające z utęsknieniem kwiatów słonecznika...W dodatku wiem że na tym się nie skoncza moje problemy z sąsiadami...nie wiem co mam robic, usiąśc i płakac- ja tak nie potrafi, nie przezyłabym nie walcząc o swoje. Tylko ze to walka z wiatrakami...
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam :)
Moja garstka piachu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”