To ma być moja pierwsza wystawa,więc nie wiem czego się spodziewac,nawet nie wiem czy plany wypalą,będę wtedy juz w mocno zaawansowanej ciąży,więc...Wybieram się,ale czy dotrę?Storczykowa pisze:tak, w Sosnowcu. ciekawe, co na niej będzie. jak dotąd byłam na wystawach 7 razy. są na niej głównie Phalaenopsisy, Paphiopedila, Cambriowate, Dendrobia, Miltonie, Cymbidia, kilka Vand, trochę małych storczyków... mam nadzieję, że będą moje wymarzone. chociaż 1 żeby był.elizabett-1977 pisze:A gdzie jest ta wystawa w lutym,jeśli moge zapytać?
Ja wiem o tej w kwietniu chyba w Sosnowcu?
na wystawach zwykle jest dużo Phalaenopsisów i innych, kilka Vand, trochę gatunkowych storczyków, ale nie dużo... mam nadzieję, że spełnię choć 1 swoje marzenie.elizabett-1977 pisze:To ma być moja pierwsza wystawa,więc nie wiem czego się spodziewac,nawet nie wiem czy plany wypalą,będę wtedy już w mocno zaawansowanej ciąży,więc...Wybieram się,ale czy dotrę?Storczykowa pisze:tak, w Sosnowcu. ciekawe, co na niej będzie. jak dotąd byłam na wystawach 7 razy. są na niej głównie Phalaenopsisy, Paphiopedila, Cambriowate, Dendrobia, Miltonie, Cymbidia, kilka Vand, trochę małych storczyków... mam nadzieję, że będą moje wymarzone. chociaż 1 żeby był.elizabett-1977 pisze:A gdzie jest ta wystawa w lutym,jeśli moge zapytać?
Ja wiem o tej w kwietniu chyba w Sosnowcu?