Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Witaj :) To nie ja go zauroczyłam, bo dopiero tu weszłam :D:D:D:D:D Ale może chce Twoja pięknotka odpocząć.. :) Jest "zmęczony" chyba dlatego zrzuca kwiaty..
To ja typ niepokorny :)
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pestko, gigantowi wyrastają nowe pędy, a stare się wydłużają i to jest pewnie powód zrzucania kwiatów. Już niedługo będzie znów pięknie kwitł ;:32 i cieszył Twoje i nasze oczy ;:49
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aldonko, to jest tylko chwilka oddechu przed następnym szaleństwem kwiatowym. Jak mówisz puszcza nowe pędy i pąki, tak,że tylko czekać :D A okna u Ciebie zawsze piękne, ciągle coś się dzieje, kwiaty, pędy ,pąki :D Wiosna jesienią :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Oj dziewczynki na Was to zawszem mozna liczyć.Umiecie czlowieka strapionego podnieść na duchu Buziaczki wiekie dla Was ;:12 Ja juz sie tak do niego przyzwyczaiłam,ze kwitnie cały czas,ze serce mnie boli jak na niego patrze.Cieszy mnie fakt ,ze to nie oznaka choroby tylko szykowania sie do następnego,,natarcia,, na okno ;:91
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wszystkie cierpimy z powodu przekwitających storczyków, bo choćby kwitły nie wiem jak długo zawsze jest to za krótko ;:145 ;:120 :o
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jakoś smutno mi sie na duszy robi jak widzę przekwitajace storczyki i klucze odlatujacych ptaków..Strasznie dołujące :cry: jakby coś odeszlo i już nie chcialo wrócić.Eh chyba zeczywiscie twardym trza być a nie MIENTKIM! Co zrobic skoro sie jest z tych bardziej....romantycznych ;:92
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No cóż, depresja jesienna nas dopada ;:29
x-k-a
200p
200p
Od: 11 wrz 2008, o 16:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ehh...cierpliwości Pestko, cierpliwości, wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale niestety tak to wygląda. dziewczyny mają rację, przekwita po to żeby mieć siłę na wytworzenie większej ilości nowych kwiatów:)
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na depresje najlepszy nowy storczyk ;:25 ,ale jakos kolorystycznie nie zuciło mi sie w oczy nic ,a kwiaciarnie ,ktora oferuje bardzo drogie storczyki omijam z bardzo daleka,bo funduszy brak na wieksza inwestycje;święto,połowinki córki,kazdemu czegoś na zime brakuje.Poza tym mam 3 storczyki któew zaczynaja pierwszy raz kwitnienie,moż ekokaza się jakieś ciekawe kolory,a na dublowanie kolorystyczne szkoda miejsca na parapetach.( i tak sobie to wytłumaczyłam sama) ;:112
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I dobrze sobie tłumaczysz ;:32 Poczekaj trochę, a jak przyjdzie czas na zakupy storczykowe radość będzie wtedy większa ;:87 ;:87
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie wiem jakWam,ale mi zaczyna brakowac patyczków dla nowych pędow kwiatowych.Dziś zaczelam je delikatnie naginać i przyczepiac jak moglam do starych pedów albo patyczków ,ktore juz są.Mimo wszystko ZABRAKŁO :heja Muszę sie rozejrzec,albo zamówic w sklepie ogrodniczym,bo do supermarketów mam dość daleko.A jak Wy sobie radzicie?????
atena84
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 17 paź 2008, o 19:36

Post »

Witaj Pestka,

Twoje storczyki sa naprawde PIEKNE!!!

Kupiłam ostatni w sklepie ogrodniczym cieniutki patyczek bambusowy - był bardzo długi - wiec mam dwa za 50 gr.

W kwiaciarniach typowych patyczków nie posiadali!!
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No wlaśnie tez obeszłam kwiaciarnie,na allegro tez niema.Chyba rozmontuje dzieciom latawca(jak jeszcze go mają :lol: )
atena84
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 17 paź 2008, o 19:36

Post »

PESTKA@ pisze:No wlaśnie tez obeszłam kwiaciarnie,na allegro tez niema.Chyba rozmontuje dzieciom latawca(jak jeszcze go mają :lol: )
Zawsze w kwiaciarni mozesz kupic drapinke do potpierania kwiatów i jej szczeble wyciac!!!
:lol: Szkoda latawca
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oooo widzisz..no o tym nie pomyślałam .dzięki wielkie ;:10
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”