Skromny ogród Joli - 2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję Martusiu za odwiedziny i pochwały :D :D :D ja tez bardzo lubię takie motywy z drzewa ,zastanawiam sie jeszcze co zrobić bo trochę drewna mi zostało.Ale brak pomysłów .Może ktoś podpowie .Martusiu szykuj kawkę ;:40 bo właśnie idę do Ciebie z wizytą .buziaki
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Sympatyczne to drewniane zwierzątko :D Masz fantazję Jolu!
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Re: POMOCY !!!

Post »

jollla500 pisze:Martusiu pewnie kawka ostygła a ja nie mogę Cię znależć .Pomóż mi
Jolu napiszę Ci tytuł mojego ogrodu : "Trójkątna szachownica " - ogród Marty, a kawką się nie przejmuj ,zaparzę świeżą.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Piterku żebyś wiedział że mam fantazję ,mój mąż czasami mówi że nawet za dużą hi hi.Sama sie nawet dziwię że starcza mi na to czasu,bo jak Ci niewiadomo to wychowuję pięcioro dzieci, dodatkowo jeszcze sie kształcę (mam trochę zaległości) ale muszę to nadrobić bo w ostatnim czasie pochłania mnie ogród i to KOCHANE fORUM :D :D :D tak sobie myslę ze czasu mi zabraknie a 100 lat życia to za mało hehe
x-p-k

Post »

jollla500 pisze:Oj Piterku żebyś wiedział że mam fantazję ,mój mąż czasami mówi że nawet za dużą hi hi.Sama się nawet dziwię że starcza mi na to czasu,bo jak Ci niewiadomo to wychowuję pięcioro dzieci, dodatkowo jeszcze się kształcę(mam trochę zaległości)ale muszę to nadrobić bo w ostatnim czasie pochłania mnie ogród i to KOCHANE fORUM :D :D :D tak sobie myslę ze czasu mi zabraknie a 100 lat życia to za mało hehe
Ale to tylko się cieszyć! Nie ma nic gorszego jak brak zajęć i celu w życiu!
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Super jelonek i paśnik dla niego. Pozdrowienia!!! :D :D :D
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No tak ,jesteś "pracująca" kobietka ,co to "żadnej pracy się nie boi", i przyprawi jelonkowi rogi i pojedzie pocjagiem i jeszcze studnie wykopie.Ale Twój M ma dobrze z Toba.Ogród super i dużo przestrzeni.
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

Jolu ogródek bardzo ładny i tak pięknie ozdabiany Twoimi pracami . Wykonanie takich prac pochłania na pewno dużo czasu i dużo siły .
Teraz z innej beczki - radzę sprawdź czy Twoje nocne drętwienie rąk nie ma innej przyczyny niż przepracowanie . Ja przez parę lat miałam podobne dolegliwości , w nocy się budziłam i nie "czułam " rąk / trudno określić ten stan czy ból/ . Ani to ból , a nie czuło się czy mam ręce ,czy jakąś kłodę . Były dni , że nie mogłam dłużej trzymać np . długopisu w ręce , bo zaraz zdrętwiały. Okazało się , że to - cieśnia nadgarstka . Po mało skompilikowanym zabiegu chirurgicznym wszystkie dolegliwości ustąpiły . Teraz mogę żałować , że tak długo mi schodziło żeby odwiedzić lekarza , a później wybrać się na tą " operację ".Jolu , przepraszm że tak dużo piszę na ten temat , ale wiem , że bardzo dużo ludzi na to cierpi i tego nie leczy . Lepiej sprawdzić i niecierpieć . Ja też stanowczo zadługo zwlekałam i cierpiałam .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kochanie, wielkie uznanie i szacunek od nas,
za Twoje dobre serduszko.
I za to, że chcesz się opiekować cudzymi dziećmi.

może to Cię natchnie ?

albo to? :-)
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz rację Piterku że lepiej mieć zajęcie bo jak się go nie ma to o głupotach się myśli :D pozdrawiam i zaraz idę do Ciebie w odwiedziny
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuje również Tobie Zygmusiu za miłe słowa one tak bardzo cieszą i motywują bardziej do działania .Pozdrawiam gorąco i również spodziewaj się mnie bo gdy wyjdę od Piterka biegnę do Ciebie .Przygotuj jakieś pochodnie bo robi sie juz ciemno :D :D :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu widze że masz poczucie humoru ,to świetnie ja też lubię pożartować.Jak to sie mówi lepiej żartować niz chorować .Kochana oj dobrze ma mój mąż ze mną ,ale ja też nie mogę nażekać bo i ja mam dobrze z nim.Jest bardzo pracowity ,taka złota rączka co wszystko zrobi sam.Wiesz my jesteśmy z rodziny MRÓWEK hi hi :D :D :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu Ciebie też odwiedzę, szykuj dobrą kolacje bo przecież głodne nie bedziemy chodzić po ogrodzie hehe
x-p-k

Post »

jollla500 pisze:Masz rację Piterku że lepiej mieć zajęcie bo jak się go nie ma to o głupotach się myśli :D pozdrawiam i zaraz idę do Ciebie w odwiedziny
Niestety u mnie żadnych nowości, będziecie musieli poczekać kilka dni na świeżyznę ze wsi!
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Kochana Ewo :D :D :D dziękuję za odwiedziny .Cieszę się że podoba Ci się mój ogród.Co do Twojej rady to masz rację ,muszę wybrać sie do lekarza.Z moimi rękami to jest tak.15 lat temu pracowałam w lodziarni ,praca była ciężka .Jak przyszedł towar to kierownik nie patrzał że to kobiety ,musiałyśmy targać wory cukru do magazynu albo dźwigać olbrzymie kotły lodów.I właśnie tam pracując nabawiłam sie tego stanu,pamietam tez po nocach nie spałam.Potem poszłam na wychowawczy i był spokój ale od tamtej pory gdy nadźwigam się albo robię cos ciężkiego bolą mnie i cierpną ręce .Teraz nawet w dzień.Masz rację muszę się udać po poradę bo lepiej nie zaniedbywać.Pozdrawiam Cię gorąco Ewuniu i nie myśl sobie że Cię ominie moja wizyta,jeszcze dziś wpadnę do Ciebie.Cieszysz się :?:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”