Kochani już jestem 8) wróciłam dziś mam małe zamieszanie bo nie wiem za co się brać najpierw obiecuję nadrobić zaległości :P wakacje udane :P troszkę pracowite, ale praca lekka, przy zielonym groszku :P troszkę kaski sie przywiozło i masę wspaniałych wspomnień :P Szkocja piękna 8) ale nie ma to jak w domku 8) Stęskniłam się już za naszym forum, bo nie miałam dostępu za bardzo do netu ale odbiję sobie to 8)
pozdrawiam Was gorąco :P
Cześć Grzesiu super , że wpadłeś do mojego ogródeczka 8) Powiem szczerze, że Szkocja piękna - super widoczki, piękne trawniczki hehehe i w ogóle , ale miałam już dość tych dziwnych Szkotów i tego okropnego szkockiego jedzenia nie ma jak w domciu :P pierwsze co zrobiłam to dopadłam się do naszego polskiego chlebka hehehe zaczynam nadrabiać zaległości ;) przed samym wyjazdem narobiłam fotek - tak na do widzenia, ale niestety miałam małą ( a może wielką ) hecę bo strzelił nam piorun blisko domu i router od neta się spalił, i masz tu babo placek hehehe co prawda do śmiechu mi nie było, ale zaległe fotki wstawię ;) wczoraj - od razu po przyjeździe zrobiłam inspekcję ogródka większość roślinek poprzekwitała, ale coś tam jeszcze jest ;) słoneczniki ozdobne, które miały byc miniaturkami - urosły na 2 metry w ogóle wszystko się rozrosło :P moje domowe storczyki zaszalały - jak będziesz miał troszkę czasu i ochoty - to wskocz na mój storczykowy wątek ;) dziś juz nie wytrzymałam i skoczyłam na zakupki do ogrodniczego - zaszalałam z wrzosami :P obiecuję wstawić zaległe i nowe foteczki Stęskniłam się za forum i za Wami rzecz jasna
pozdrawiam cieplutko
witaj Dorotko dobrze że już Jesteś ;:84 no dobra dosyć tego "odwyku od forum" groszek groszkiem, whisky i inne szkoty zostaw na zimowe wspominki czekamy na Twoje zdjęcia z ogródeczka czy pod nieobecność Twoją ktoś dbał o niego i robił fotki ?
witaj Dorotko dobrze że już Jesteś ;:84 no dobra dosyć tego "odwyku od forum" groszek groszkiem, whisky i inne szkoty zostaw na zimowe wspominki czekamy na Twoje zdjęcia z ogródeczka czy pod nieobecność Twoją ktoś dbał o niego i robił fotki ?
Witaj Dorotko, zawitałam dzisiaj do Twojego ogródka i oczu nie mogłam oderwać, taka różnorodna i kolorowa roślinność, wszystko posadzone z gustem ,a do tego zadbane i wypielęgnowane. Po prostu pięknie"Raj na ziemi" :P
Jolu, Reniu bardzo się cieszę, że podoba Wam się u mnie Zapraszam jak najczęściej 8) Arielku już jestem :P nadrabiam zaległości i jak na razie nigdzie się nie wybieram 8) 8) 8) nie wychodzę z ogródka Isiu też się cieszę, że Was znowu "widzę" ( czytam ) Przez ten czas kiedy mnie nie było mama z babcią sprawowały pieczę nad ogródkiem, no... i spisały się na medal szkoda tylko, ze nie mam żadnych fotek z tego czasu
Dorotko, wpadłam z rewizytą i buty mi spadły ;). Piękne róże, mnóstwo cudownych roślin. I taki spokój bijący od wszystkiego. A ta niebieska tajemnicza roślinka, to czarnuszka damasceńska.
Fajnie tu u ciebie .Różyczki imponujace .
Na woisnę na pewno kupuję gazanie-bardzo mi się podobały u ciebie .
Starzec kwitnie ,mój nie zakwitł .
No i super rojniki,fajnie ci się rozrosły.
Zajrzę tu jeszcze .