Pomidory z nasion od Kozuli
Re: Nasiona pomidorów od kozuli
Krzysiek, jak tak Ci zależy to mogę wysłać sadzonkę, ale błagam nie odsyłaj mi tego czegoś sfermentowanego... 

Aniu a nie miałabyś drugiej wolnej ....dla mnie? chętnie zapłacę..
Pozdrawiam, Ania
Podajcie adresy, jak zrobię jutro inwentaryzację stanu magazynowego pomidorków to będę wiedzieć po ile mogę Wam dać.Według rozpiski powinnam mieć około 9szt.Ale ile jest? nie wiem 

W przyszłym tygodniu będę w Opolu, to chętnie podjadę odebrać sadzonkę osobiście. Oczywiście jeżeli masz czas i mieszkasz w pobliżu linii łączącej Katowice z Opolem.
Myślisz, że sadzonki wytrzymają transport "pocztowy" ?
Myślisz, że sadzonki wytrzymają transport "pocztowy" ?
Niestety , mieszkam pod czeską granicą.Nie wiem czy zniosą , myślę ,że powinny.
Moje pomidorki nadal w domu, ale dziś planuję je dać z powrotem do folii.Kozulkowe pięknie rosną.
Moje pomidorki nadal w domu, ale dziś planuję je dać z powrotem do folii.Kozulkowe pięknie rosną.
Aniu, jeżeli zostaną Ci dwie sadzonki megagroniastego i będziesz miała czas i ochotę je wysłać, to napisz na jakiego maila wysłać adres (PW na forum mam tylko do odbioru - nie mogę wysyłać) i na jakie konto przelać koszty wysyłki.
Dwie potrzebuję nie z chytrości, tylko już wypaplałem że może będę miał sadzonkę i kolega chce się też podłączyć. Porządny gość, można mu dać nie zmarnuje się.
Kolejna część tutaj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 64&start=0
Dwie potrzebuję nie z chytrości, tylko już wypaplałem że może będę miał sadzonkę i kolega chce się też podłączyć. Porządny gość, można mu dać nie zmarnuje się.
Kolejna część tutaj