Pomidory z nasion od Kozuli

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
Zablokowany
aniaop
200p
200p
Od: 17 maja 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasiona pomidorów od kozuli

Post »

Krzysiek, jak tak Ci zależy to mogę wysłać sadzonkę, ale błagam nie odsyłaj mi tego czegoś sfermentowanego... :;230
anae31
100p
100p
Od: 16 mar 2011, o 09:57

Post »

Aniu a nie miałabyś drugiej wolnej ....dla mnie? chętnie zapłacę..
Pozdrawiam, Ania
aniaop
200p
200p

Post »

Podajcie adresy, jak zrobię jutro inwentaryzację stanu magazynowego pomidorków to będę wiedzieć po ile mogę Wam dać.Według rozpiski powinnam mieć około 9szt.Ale ile jest? nie wiem :oops:
11krzych

Post »

W przyszłym tygodniu będę w Opolu, to chętnie podjadę odebrać sadzonkę osobiście. Oczywiście jeżeli masz czas i mieszkasz w pobliżu linii łączącej Katowice z Opolem.
Myślisz, że sadzonki wytrzymają transport "pocztowy" ?
aniaop
200p
200p

Post »

Niestety , mieszkam pod czeską granicą.Nie wiem czy zniosą , myślę ,że powinny.
Moje pomidorki nadal w domu, ale dziś planuję je dać z powrotem do folii.Kozulkowe pięknie rosną.
11krzych

Post »

Aniu, jeżeli zostaną Ci dwie sadzonki megagroniastego i będziesz miała czas i ochotę je wysłać, to napisz na jakiego maila wysłać adres (PW na forum mam tylko do odbioru - nie mogę wysyłać) i na jakie konto przelać koszty wysyłki.
Dwie potrzebuję nie z chytrości, tylko już wypaplałem że może będę miał sadzonkę i kolega chce się też podłączyć. Porządny gość, można mu dać nie zmarnuje się.

Kolejna część tutaj :arrow: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 64&start=0
Zablokowany

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”