Moje zielone cztery kąty 2010 cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-d-a

Re: Moje zielone cztery kąty 2010 cz.1

Post »

Gosiu, najważniejsze, że wam się nic nie stało :!: Niestety, podróżowanie samochodem po polskich drogach do najbezpieczniejszych i najmilszych czynności nie należy :evil: My też w czasie minionego weekendu zrobiliśmy kilkaset kilometrów klnąc na czym świat stoi - drogi albo dziurawe i zatłoczone, albo rozkopane i pełne panów, którzy udają, że coś tam budują, a kierowcy stoją w kilometrowych korkach :evil:
Z rozkoszą wróciłam do domku i swojego ogródka, w którym od kilku godzin leję i leje wodę, bo sucho jest nieprawdopodobnie.
U Ciebie inna perspektywa ogrodu też bardzo ładna; czy ta żółta lilijka to Citronella :?:
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, te kamyczki, czy możesz napisać jaka to frakcja, jaka cena (nazwa też).
Mam wstępnie wyliczoną potrzebną ilość, ale jeszcze się za nimi nie rozglądałam,
już drugi rok realizuję jeden z moich pomysłów, powolutku zmierzam do finału :wink:
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu
Serdecznie współczuję przykrych przygód ;:196 , dobrze , że prawie w domciu, co by było, gdybyście musieli taszczyć lawetą wóz z Czech :x
Mam nadzieję, że plany wakacyjne nie ucierpią zwłaszcza końcowo lipcowy wypadzik do Wrocka na działkę Ady
Fajne widoczki kamienno - lawendowo - liliowe :D :D
Pozdrówki
Edit Tak na marginesie, ale a'propos uroków podróżowania w naszym pięknym kraju, co poniektórzy forumowicze stali dzisiaj w pociągu z Poznania do Wrocka na 500 km trasie :x :shock:
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Gosiu i to jest najważniejsze że jesteście cali i zdrowi i podchodzisz to tego z optymizmem- stało się więc się nie odstanie i trezba naprawić i tyle. Niestety na polskich drogach trzeba mieć oczy naokoło głowy i myśleć nie tylko za siebie- choć i czasem nawet to nie pomaga. Wszystko się rozwiąże zobaczysz. Będziecie mieć super wakacje ;:196
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu, mam nadzieję, że udane wakacje wynagrodzą Ci wszystkie stresy. Życzę Ci dużo znośnego słońca i spokoju.
Czy ja dobrze dojrzałam, kwitnie galtonia?
:wit
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:roll: :wit Gosiu - coś pięknego!!! Ogród ma niepowtarzalny styl. Podoba mi się!!! ;:180 :heja
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Szybko odpowiadam i zmykam do ogródka... pogoda dziś w sam raz do pracy: nie pada, nie ma upału, ziemia wilgotna po wczorajszych opadach, katar opanowany po lekach antyhistaminowych. Drżyjcie chwasty i niepożądane pędy 8-)
Dalu... żółta lilia to Citronella... fajna... delikatna... dla niej zrobiłam wyjątek, zamawiając same białe i różowe na wiosnę. Tylko skąd w takim razie druga żółta azjatka na tej nowej rabacie? Jest jeszcze opcja, że to Landini od Jadzi :;230 :;230 :;230

Elu... pojęcia nie mam, bo u nas w składzie był tylko ten jeden rodzaj żwirku :oops:
Zresztą... wiekszość zdobyczna od znajomego... M to worami woził po trochu, tak, żeby to udźwignąć...
Ciekawa jestem Twojego pomysłu ;:65

Pell... cieszę się, że też tak to widzisz :wink:
Niby jest Assistance, ale ten stres :roll:
Ech... sprawy ciągle się toczą, z pewnym akcentem sopockim :wink: na literę H... a jak Sopot, to ja od razu myślę sobie: Pell ;:167

Agnieszko... ja też mam nadzieję, że to już koniec niepowodzeń. A wakacje będą udane. Choćby nie wiem co!
Przecież czekamy na nie cały rok...

Basia... ja nie wiem, czy Ty dobrze dojrzałaś :;230 nie znam Cię młodszej :;230 :;230 :;230
Ale to co podejrzewasz o bycie galtonią jest zdecydowanie jukką... jak mniemam :roll:

Tosiu... no tak... niepowtarzalny... trzeba sie nieźle nakombinować, żeby sobie takie coś wymyślić :lol:

Zadzieram kiecę i lecę...
x_P-42

Post »

Gorzatko, wiem,że pogoda piękna, ale czuję niedosyt fotek... Piel więc jedną ręką a drugą cykaj zdjęcia, dobrze?
Bardzo mnie się widzą Twoje ścieżki, dlaczego Ci chwasty na nich nie rosną? :shock:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Gosiu zdradź na jakim składzie kupowałaś żwir? Proszę ;:196
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszka, odpisałam na PW :wink:

Polu... ja tam jestem tradycjonalistką: jak już pielę, wkładam w to cała duszę i obie ręce

Obrazek

Na szczęście nieletni wziął sprawy... tzn. aparat :lol: w swoje ręce, stąd króciutka sesja

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani, ponieważ nie zamierzam dociągnąć do setki... bo co za dużo, to niezdrowo, zapraszam wszystkich chętnych do kolejnej części.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”