Grażynko jeśli tylko będę miała czas postaram się, aby w moim wątku nie zabrakło optymistycznie nastrajających foteczek...oto jedna z nich, specjalnie dla Ciebie....kogra pisze:Oj tak, precz jesienne smutki.
Ma być wesoło i kolorowo.![]()

Grażynko jeśli tylko będę miała czas postaram się, aby w moim wątku nie zabrakło optymistycznie nastrajających foteczek...oto jedna z nich, specjalnie dla Ciebie....kogra pisze:Oj tak, precz jesienne smutki.
Ma być wesoło i kolorowo.![]()
Eluś dzięki, że chciało Ci się pobiegać po necie za tym moim 'nachyłkiem'....ja też nic mądrego na temat tej, zagadkowej rośliny, nie znalazłam....tija pisze:Elciapięknie u Ciebie ..............taka zdrowa zieleń i te kwiatuszki ...ech
w necie znalazłam spis odmian nachyłków wraz z fotkami takowego czegoś nie było , wszystkie formę kwiatu mają podobną , to na fotce to musi być coś innego
no chyba że
Pozdrawiam
AGNESS, to tęsknimy obie.....AGNESS pisze:Elu na takie fotki to można patrzeć bez końca. Strasznie tęsknię do czasu, kiedy takie piekności będzie można podziwiać na żywoW ogrodach z dnia na dzień coraz bardziej szaro, wspaniale , że chociaż możemy powspominać takie cudeńka
Eluś byłam ciekawa co to za roślinka dlatego buszowałamEllaa pisze: W pierwszej chwili skojarzyła mi się z werbeną patagońską.... ten rozpierzchły pokrój i wysokość, kolorek też trochę by pasował, ale to nie ona....![]()
Dziękuję Grażynko, miło mi bardzokogra pisze:Eluś foteczki miodzio.![]()
Tak energetyczne, że po obejrzeniu ich w wątku liliowcowym poleciałam na balkonik zobaczyć co dzieje się z moimi nowymi nabytkami.![]()