No Tosiu ale dałaś po oczach Twoja pnąca Sympatia ( Flamentanz?) jest po prostu niesamowita. I przyznam się szczerze Tosiu, że zeszyt chciejst jest bardzo gruby ale róża jest tylko jedna- właśnie 'twoja' cudna, pnąca. Miejsce ma już wybrane, w przyszły weekend będę szykować- i zaczynam 'polowanie'. Tylko nie wiem czy jej się u mnie spodoba
Siatkówkę też będę oglądać
Fajne kwiaty tej żurawki a Jubile pod altanką nadal szokuje urodą . Tosia zbierasz nasionka orlików . Co to masz za dzwonki Tosia takich nie mam u siebie śliczne są . O tej godzinie to sie śpi a nie ogląda siatkówkę [ona w oku zamknięta o tej godzinie ]
Tosiu tyle fotek wkleiłaś,że od tych kolorowych cudności dostałam oczopląsu Tak teraz wszystko bujnie rośnie i kwitnie,że nie wiem co chwalić...wszystko piękne ale róże najpiękniejsze,no i jeszcze clematisy i......
Marylko witaj i dzięki! Aniu, ta piękność nie jest wymagająca. Postaraj się i też będziesz się cieszyć jej pięknem Witaj w klubie KIBICA!!! Jadziu, orliki mają jeszcze zielone nasienniki, a niektóre jeszcze kwitną. Te dzwonki, to z tej wyżartej kępy za oczkiem. I co ja mam z tym zrobić jak przekwitną??? Śliczne są i wielkie, szkoda żebym zmarnowała.W poniedziałek zobaczysz na własne oczy. Iza, to niebieskie cudo, to ostróżka!! Takie kolory uwielbiam. Alinko, bardzo dziękuję,że byłaś u mnie. Teraz jest pięknie na każdym ogródku!!!
Iza, to ostróżka, która rośnie razem z powojnikiem, ale on jeszcze jest mały (słabo mu idzie) i nazywa sie Pająk(Spider )Jadzia w poniedziałek Ci potwierdzi. Teraz to już sama zgłupiałam!!!
ok ja tez myślę, że to powojnik, ale pomysł aby róże obłożyć kamyczkami super ślicznie to wyglądać musi w większej perspektywie, pstryknij fotki jeszcze można coś zmałpować do siebie :P