Ja od jakiegoś czasu przeglądam okno sąsiada, bo od dłuższego czasu ma tam zwisające cudo. Wyśledzić gościa nie moge, bo pewnie bym podpytała

No coś Ty?! Nawet do głowy mi nie przyszło tak pomyśleć. Trzymam kciuki żeby te uratowane jak najszybciej odżyły i pięknie rosłyanetta pisze:Aniu, Edytko, Kasieńko jesteście najkochańsze na świecie że chcecie się dzielić ze mną![]()
![]()
ale wiecie ze ja nie po to pisze żeby coś wydrzeć
masz rację, chociaż tam mało osób jest zarejestrowanych i nie są tacy mili jak tumaribat pisze:Anetko, wygląda na to , że wirtualny świat też jest bardzo mały
Witaj Kermitku, i dzięki że zajrzałeś :PKermit40 pisze:Ale u Ciebie zrobiło się kolorowo .
Tyle pięknych kwiatów.
W końcu nadrobiłem zaległości także i u Ciebie, a sporawo mi się nawet nazbierało tego.
Edytko masz rację w stu procentach że na pociechę najlepsze są zakupy roślinne, nawet byłam dziś w kwiaciarni ale nic nie było ciekawegoEdyta 74 pisze:Anetko,ja też nie pomyślałam ,że Ty chcesz coś wydrzeć![]()
Spotkało Cię coś przykrego a najlepszym pocieszaczem są roślinki(dla mnie to najlepsze lekarstwo
Dziękuję Damianie a skoro kwitnąco to mam coś jeszcze:daka pisze:Aneto piękne u ciebie kwitnąco