Witam!
Mróz zelżał zdecydowanie cieplej, bo tylko -12 ale do kurek i tak muszę z wrzątkiem bo woda dalej zamarza.
Jadziu przy takich warunkach pogodowych jakoś nie bardzo chce mi się nadprogramowo ubierać i wychodzić, a godziny wschodu i zachodu nie pokrywają się z obsługą kurnika

Dzisiaj pasmo popielatych chmur na horyzoncie zasłoniła skutecznie wschód słońca i coś tam przebija, ale ogólnie nie widać
Lucynko to południe Polski i zawsze mamy zimniej i więcej śniegu...no prawie zawsze
Ponoć idą jakieś opady śniegu to życzę żeby Ci posypało. Mam nadzieję że szkód będzie jak najmniej chociaż nie wiemy co nam jeszcze zima przyniesie? Dobrego tygodnia
Ewelinko ja pamiętam, że często luty przynosił trochę ostrzejszej zimy, ale to sprawdzimy...wszystko przed nami! Dzisiaj już niestety codzienność wraca, ale i temperatury lepsze. Pozdrawiam
Bea lubię szpinak a teraz jeszcze odkryłam dodawany do zielonych surówek

tylko wole swój nie pędzony na nawozach. Lubię heliotrop nawet bardzo, ale denerwuje mnie to jego najpierw kiełkowanie, a potem już spora roślina potrafi paść bez widocznej przyczyny
Miłej pracy Beatko
Trochę wiosny
Młode kloniki

siany K.tatarski
Dobrego tygodnia!