Moja rabatka2- perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka2- perdii

Post »

cd o ile mi cierpliwości starczy na wgranie zdjęć przez ten internet ;:223
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Może jutro będzie lepsze połączenie to dalsza część roślinek :D
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Baterie słabe to zdjęcia jakoś dziwnie wyszły
Dalej wczorajsze zdjęcia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek

Ciekawy kolor bzu jasno-różowy wypłowiały fiolet ;:306
Obrazek

Na razie słonko świeci. Zaraz do nadganiania prac się biorę. Jak kupię baterie zrobię zdjęcia moich Rh chociaż większość w pąkach, host, złotokapu który już zaczyna kwitnąć. Truskawki obsypane kwiatami ;:138
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kolorowo się zrobiło :D Słonecznie i u mnie, choć chłodniej niż przez ostatnie dwa tygodnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ewciu ;:196 Taka jestem szczęśliwa że nareszcie jestem znowu na wsi. Jadąc wczoraj zajechałam do Dorotki -Doti . Było bardzo miło. Dorotka jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.Żałuje tylko bardzo że dobrze nie obejrzałam jej ogrodu, ale stres spotkania i człowiek się pogubił. Namiastka którą widziałam oczarowała mnie.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosia, może następnym razem uda Ci się uważniej obejrzeć ogród. Teraz już się znacie :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Ewo Znamy się już wcześniej z Forum , a od wiosny osobiście , ale pierwszy raz byłam u Dorotki.
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Baw się dobrze na swoich włościach...!!
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Gosiu, pięknie Ci wszystko kwitnie, teraz w ogrodach nie wiadomo w którą stronę patrzeć, wszystko kwitnie lub zabiera się do kwitnienia, trzeba się napatrzeć i nazachwycać bo lato szybko minie. Ciesz się pobytem na wiosce i nie przesadzaj z pracą, mi coś ostatnio zaczyna brakować sił i energii, że tak powiem - oklapłam.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

wonko,witaj :wit
Ty też zarobiona,,,ja nie miałam czasu przez parę dni na nic,,,, tylko praca;:24
Dzisiaj była i działeczka :wink: A Ty już uporałaś się ze wszystkim :?:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Cześć Gosiu,urobiłam się jak osioł ale rabata pod trawy gotowa,u nas bardzo chłodno i były 3 burze ,ale padało spokojnie,pozdrawiam ;:196 :wit
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

Gosiu popadało nam w końcu :D śliczne hosty :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie ;:196 Zapowiada się niestety brzydki dzień :( Szaro,ponuro,wietrznie.Wczoraj posadziłam część sadzonek kwiatów. Mąż cały dzień "walczył" z nałożeniem folii na nawy tunel. Niestety nie jest to w naszym przypadku proste gdyż folia nie jest kształtem dopasowana do konstrukcji i trzeba robić zakładki, a mój M jest jak telewizyjny Monk więc cały dzień słuchałam narzekań. Faktem jest że za takie pieniądze to mogli już dostosować folie do konstrukcji. Miałam kupić drugi ale już mam dość więc poszukam innego producenta.
Iwonko Masz prawo "oklapnąć" tyle już zrobiłaś, ale zobacz jak wiosna jest miłą porą roku. Wszystko budzi się do życia, a po ciągłej bieli i szarościach natura raczy nas przeróżnymi kolorami :D Staram się nie przesadzać z pracą, ale tyle mam do nadrobienia :(
Piotrze zabawa jest super.Motyczka,łopatka,widełki i ziemia towarzyszą mi w tej zabawie :wink:
Aniu cały sezon ciągle mamy coś do zrobienia w ogrodzie. Jesteśmy zmęczeni i spracowani, a i tak zimą tęsknimy za ogrodem.
Marto wszyscy teraz pracujemy w ogrodzie jak oszalali. Wczoraj pogodę miałam dobrą.Dzisiaj za to nie specjalnie się zapowiada.
Gosiu cieszę się że podobają Ci się moje hosty.U mnie na wsi tez padało, ale to mało ziemia dalej sucha.Tylko z wierzchu deszczyk ją zmoczył.
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Gosiu, jedno wiem, nic nadrobić się nie da, chyba że w gotowaniu :wink: , w ogrodzie ;:185 , można sobie tylko zaszkodzić. Oklapłość nadal mnie trzyma. A jeśli chodzi o folię na tunel, to właśnie dlatego pytałam dużo wcześniej jak sobie z nią poradziliście, bo mnie czeka zmiana folii na wiosnę, a pierwsze nakładanie było tragiczne i wcale się Twojemu eMowi nie dziwię że narzekał, myślałam że jakieś sztuczki wymyślicie ułatwiające tą czynność ;:131. Gosiu, mogłabyś na pw przysłać mi fotę frontu z drzwiami jak sobie Twój eM poradził z tymi zakładkami i z drzwiami, wszelkie wskazówki w naszym przypadku są baaardzo porządane, na razie folia na drzwiach smętnie powiewa, jak się wkurzę to ją sfastryguję gwoździami. Marzy mi się drewniana konstrukcja ze zwykłym jednospadowym dachem, zakładanie na taką konstrukcję folii byłoby przyjemnością, ale niestety jeszcze muszę się pomęczyć z tym co i Ty. Filia wytrzymała mi trzy sezony, może gdyby właśnie była porządnie naciągnięta, to wytrzymała by dłużej. U nas też pochmurnie, ja mam dzisiaj wyjazd, ale jak wrócę po południu, a padać nie będzie to do plewienia super pogoda, oby tylko przymrozki nie przypomniały sobie o nas, jak w zeszłym roku, 28-29 maja, pomarzło mi bardzo dużo roślinek Obrazek . Mimo chmurek na niebie miłego dnia życzę.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko jeżeli baterie zrobią jeszcze zdjęcia to z przyjemnością Ci przyślę dzisiaj A jak nie to jutro jadę do Miasta (jak to ładnie brzmi) :wink: więc kupię baterie i zrobię jutro.Chcemy wymienić ta małą starą szklarnię i już mam na oku drewnianą w kształcie domku. Tylko problem z przewiezieniem. Jak już będę gotowa do zakupu to pomyślę o transporcie Zaraz postaram się wgrać zdjecie ale na tym mobilnym internecie to masakra - jak nakładanie folii na tunel :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”