Ogródek Gosi cz. 9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 9

Post »

Gośka, na rabatkach zrób artystyczny 'misz - masz' takie lubię najbardziej. :) Są ciekawe i pełne niespodzianek. :D
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Taki własnie misz- masz mam :D
Na tamtej rabacie jednak muszę wprowadzić trochę porządku.
Dziewczyny mają rację. Zagubiły mi się proporcje. Rabata powstawała w czasie kiedy odkryłam byliny. A, że m. nie pozwalał na powiększanie rabta, upychałam co mi wpadło w ręce.
Teraz muszę dosadzić coś większego, a to co mam porozsadzać, żeby ładnie się rozrosło i stworzyło plamę koloru.
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Oglądam Twoje bombki i czytam samokrytykę. Mam podobnie. Chociaż "po rodzinie" powinno być inaczej.
Ty przynajmniej spróbowałaś i masz pierwsze sukcesy. ;:173 A może właśnie o to chodzi, żeby spróbować raz, drugi? To taka refleksja dotycząca przede wszystkim mojej osoby.
Zdrówka życzę (tez mi się przyda). :lol:
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Przy chorobie, to jest i czas na robienie ozdób, bo do niczego innego człek się nie nadaje :wink: .....trzeba się jakoś pocieszać.
Ja w tym roku odpuściłam......kupiłam trochę "klasycznych" czyt. szklanych, błyszczących brązów...co roku cos kombinowałam, albo była słoma....
Twoje są bardzo fajne, nie ma żadnego powodu do narzekań ;:108 i jak jest przyjemnie takie dostać....
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To się pochorowałaś :( Jedno dobre, że masz nowe bombki i trochę czasu, ale nie wiem, czy bym tak chciała. Wolę być zdrowa, piękna i bogata :wink: , czego i Tobie życzę :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Jakie piękne gorące fotki :uszy
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Gosik i jak? chociaz troche lepiej? ;:196
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Hej! Koleżanko z SKS :wink: ! Kwieciście u Ciebie. ;:138 Przyszłam się kajać, że nie wywiązuję się z obietnicy regularnego zamieszczania zdjęć w swoim wątku... ;:180 Ale od jutra praca tylko przedpołudniowa, popołudnia już mam wolne :heja, więc się poprawię...
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Gosiu zdrówka Ci życzę, czy ja dobrze przeczytałam, że z róż jesteś bardzo zadowolona ;:306
Miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Helenko, właśnie trzeba spróbować. Ja wiem, że moje wyroby są niedoskonałe. Na pewno nie dałabym ich do sprzedaży, ale jestem zadowolona, że w ogóle je wykonałam. Jako prezent będą idealne :D
Mam nadzieję, że Twoje plecki już zdrowsze?

Justynko, ja cos tam zawsze robiłam, ale bardziej jakieś wianki, choinki z gałązek. Takie bombki pierwszy raz. I to tylko dlatego, że siedziałam w domu. Jak już napisałam Helence na sprzedaż bym ich nie wystawiła, ale myślę, że obdarowani nie będą narzekali :wink:

Ewuś, żebyś wiedział, że ja też wolałabym mimo wszystko być w pracy. To co przezyłam przez ostatnie dni jest okropne. Wczoraj miałam chyba kulminację. Ale chyba nareszcie zaczyna działać antybiotyk.
A zyczenia chętnie przyjmę. Może się spełnią :D
Chociaż z tym pięknem to już chyba nie da rady, ale pozostałe jeszcze mogą się zrealizować ;:306

Rewi, w taki czas najlepiej działają takie fotki. Uwielbiam oglądac je u innych. Dlatego rób dużo zdjęć, żebyśmy w następną zimę miały co wspominać.

Jula, wczoraj było okropnie. Miałam chyba przełom. Temperatura dreszcze, cały czas katar. Prze ostatni tydzień zużyłam 2 kartony chusteczek po 100 sztuk. Jeszcze tak nie miałam. Dzisiaj już o niebo lepiej. Jeszcze tylko leko zapchany nos, ale ogólnie już się lepiej czuję. Nawet kaszel już mniejszy.

Asiu, widzisz, że ten SKA działa? Nigdy tyle nie chorowałam co teraz. Powiem szczerze,że nie byłam w stanie nawet Cię kontrolować. :lol:
Ale dobrze, że czujesz się winna. teraz Cię już przypilnuję.
Fajnie, że będziesz miała więcej wolnego. Obrazek

Majeczko, proszę źle nie interpretować moich wypowiedzi ;:224
Jestem zadowolona, że w ogóle u mnie rosną, ale mogłyby lepiej.
W następnym sezonie wezmę się porządnie za nie.

Moja nn. Jeszcze zdrowa.
Obrazek

A to Acropoli
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu cudne różowości :D Piwonie cudo, moje nowo posadzone nie przetrwały poprzedniej zimy, w tym sezonie kilka dosadziłam, mam nadzieję, że tym razem uda się im :roll:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak, różowości :D
To jednak mój naukochańszy kolor.
Aga, mam 7 krzaczków piwoniowych, ale tylko 3 kwitną. W tym roku je trochę popodnosiłam. Mam nadzieję, że im to pomoże.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Obawiałam się właśnie tego, że możesz czuć się naprawdę źle. Żadne cudo takie wolne z powodu choroby :(
Piwonie zachwycające :D Szczególnie ta z żółtym środkiem. Zamawiałam i posadziłam podobną, ciekawe, czy to taka sama. Wiadomo będzie za kilka miesięcy :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Piwonie sa przepiekne ;:167 Acropolis jest bardzo ciekawa rozyca, Gosik ona ma taki kolor starego rozu? juz pare razy u Ciebie ja ogladalam i cos w sobie ma ta roza, bo mnie wzrok przyciaga zawsze ;:108
Dobrze, ze dzisiaj juz jako tako ;:196 takie chorobsko przewlekle, jak sie przyplacze, to normalnie zalamka :roll:
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Margo2 obdarowani dęba szczęśliwi ,wraca moda na dawanie prezentów wykonanych przez siebie samego jak one cieszą.Jak leżałam w szpitalu syn mi rysował obrazki,doklejał misie jak ja się cieszyłam mąż mi je powiesił na ścianie i było mi raźniej. A potem reszta pań też chciała obrazki i syn wszystkim namalował to takie miłe .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”