Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Bisia_
200p
200p
Od: 26 lip 2012, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960

Post »

Małgosiu u Ciebie jeszcze wcale nie widać jesieni,kolory cudne,wszystko pięknie kwitnie.
Gratuluję nagrody ;:168
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Jak się cieszę, że zajrzałam... nie szczędzisz nam pięknych zdjęć i to świetnie - od razu działają pozytywnie na człowieka... jest jeszcze bardzo kolorowo u Ciebie, Gosiu, listeczki brzozowe wysprzątane, pięknie.
Wiatr ustał? U nas dudniło w nocy przeokropnie...
Awatar użytkownika
agniesska76
50p
50p
Od: 9 lip 2012, o 13:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj, przede wszystkim Żuraweczki po prostu cudne pieski również tyle, że wyglądają na takie co pokopać sobie lubią :wink: Mam również dwa nieco większe więc znam temat :)
Pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu, ależ ty się napracowałaś z wklejaniem tylu zdjęć. Kawał roboty odwaliłaś. Jeszcze masz w ogrodzie bardzo dużo kolorów. U mnie to już prawie wyłącznie zielono.
Wiesz, jak tak patrzę na twoje trawy, to dochodzę do wniosku, że nie masz powodu do narzekania. Jeśli one są od pana MS, to nawet powyrastały i niektóre mają te swoje wiechetki. Chyba że to z innego źródła?
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Gośka ,jak tam po imprezce? ;:196 Na grzybkach byłaś ? Fotki odlotowe ;:138
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Małgosiu fotorelacje z ogrodu cudo :D
pozbieraj proszę nasionek tej aksamitki podobnej do chryzantemy, śliczna :D ;:196
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Gonia widoki u ciebie nie ziemskie nie długo musisz pomyśleć o dodatkowej działce bo pieski nie będą miały gdzie hasać roślinki masz super zdrowe i dorodne kiedy ty to wszystko obrabiasz ja czasami mam zapuszczone bo nie wyrabiam.Gratulacje. ;:138 ;:215
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Dorotko,Tosia pozuje do zdjęcia,a do Melci muszę mówic magiczne słowo =ciasteczko=wtedy patrzy z zaciekawieniem.

Aguś,większość host to nabytki od pana Podstolca wiosenne.Warto u niego kupować,bo sadzonki sa ładne i szybko się rozrastaja.

Tereniu,niestety kolorów już coraz mnie,taka kolej rzeczy.

Bisiu,dziękuje.Na zdjęcia wyłapuję najładniejsze zakątki,nie chce pstrykać trwanika wyscielonego liśćmi,a nie ma kiedy skosic,bo albo wichury albo deszcz.

Obrazek

Obrazek

Aguś,ten wiatr trzeba chyba zapisac w stały krajobraz.Listeczki w jednym miejscy wysprzatam,odwrócę sie i ma deja vu.

Agnieszko,Tosia narobiła trochę szkody jak przybyła do nas,ale szybko nauczyła się co jej wolno,a co nie.Teraz na obydwie stosuję magiczne słowo=bo zaraz wezmę wody= i przestają broic.

Wandziu,trawki to moje ubiegłoroczne nabytki,a od tego pana nadaje sie do pokazania jedynie giganteus.Ładne są też trawki,które kupiłam teraz na agrze.

Lucynko,na grzybach nie byłam,nie starczyło dla mnie miejsca,ale dobrze,bo nie nazbierali.Nie ma jednak u nas grzybów,albo więcej zbierających,bo w lesie samochód przy samochodzie.

Obrazek

Bozenko,staram się zbierac nasiona tych aksamitek,bo dla mnie one są najładniejsze i najdłużej kwitnące.Trudno nawet zebrac jakąś konkretną ilość nasion,bo one cały czas kwitna,nie ma chyba takiej odmiany,gdzie jeden kwiat kwitłby tak długo.

Jolu,mam zapuszczone miejscami,uwierz mi,ale nie pokazuję tego.Z jednej strony dobrze,że kończy się sezon ogrodowy,bo to był cieki i pracowity okres.

Obrazek

Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Zlikwidowałam wczoraj część doniczkowych,serce normalnie kroiło mi się jak obcinałam kwitnące begonie,ale większość jeszcze siedzi w doniczkach.Zapowiadaja przymrozki na piątek i nie wiem co mam robic.Czy dalie i kanny macie juz wykopane?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Małgosiu z tego co wiem to dalie wykopuje się po pierwszych przymrozkach. A kanny mam jeszcze tez w ziemi..
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Ja juz prawie mam wykopane,bo nie lubię grzebać w ziemi,jak jest zimno ,mokro i wietrznie jednocześnie ;:oj
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Dalie i kanny możesz wykopać jak je przymrozek chwyci. Nic im nie będzie :) Szkoda je wykopywać jak jeszcze takie ładne. A nóż przymrozek ominie Twój ogród i będziesz mogła jeszcze kilka dni dłużej cieszyć się tymi pięknymi kwiatami... ;:3
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Gosiu fakt kolorków już coraz mniej, ale u Ciebie jednak wciąż jeszcze ładnie i kolorowo, czy te brzózki, które pokazałaś są jeszcze na Twoim terenie? (pierwszy raz ujrzałam taką perspektywę) czy za płotem, którego nie widzę :;230. Gdzie Ty tyle kamieni znalazłaś? miałaś rację, te żółte aksamitki są bombowe i rzeczywiście wyglądają jak pełne chryzantemy. Fakt w ogrodzie jest wciąż masę pracy, ale ja jednak żałuję, że sezon się kończy już teraz jestem wkurzona jak pada albo jest zimno i nie mogę wyjść sobie "podziubać", a co będzie dalej ;:223
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...Małgosiu kolorowy zamęt głowy...ja też przestraszyłam się dzisiaj że ma być minusowo w nocy i ucięłam hortensji kwiaty do zasuszenia... a kanny siedzą i dalie w ziemi ...może jutro rozprawię się z nimi...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu, jak pogoda, bo u nas jednak przymroziło, i teraz jest ledwie 3 stopnie. :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”