
Ryba w sosie cydrowym
Kolekcjonuję przepisy na ryby, tenBozenkaA pisze:To teraz cydr trochę inaczej.
Ryba w sosie cydrowym
Dobra, dobra!! Tam jest 5l... ja nie piwosz, który potrafi wytrąbić 10 pifffkrzysztofkhn pisze:Agnieszko !
Tylko szklaneczkę ? Ty taka porządna kobita !!!![]()
Wypij resztę !![]()
Bo się popsuje !
I właśnie takie są świetne na ocet. W następnym roku, kiedy zacznę robić marmoladę, to obierki i gniazdka (bez nasion) będę wrzucać do balonu na ocet. A potem przyjdzie suszenie i znowu są odpadki. Ciekawe czy ten ocet nada się do konserwowania sałatek i robienia keczupu.aguskac pisze:Trochę odpadów z tego było, bo ogryzek, no i obtłuczenia do wycięcia...
Uprzejmie donoszę iże spod śniegu wciąż dobre na szarlotkęaguskac pisze:Spartan wszędzie jest boskiTo moje ulubione jabłka. Tylko ta twarda skórka...
Zostało mi tylko trochę Renet na szarlotkę. Choć kto wie... gdybym poszła do sadu to tam spod śniegu Renet trochę bym jeszcze pewnie wykopała, tylko ciekawe w jakim stanie