Witaj Moniko!
Już kilka dni temu byłam u Ciebie, ale nie zdążyłam sie wpisać, a potem wątek gdzieś uciekł....Dzisiaj już nadrabiam
Ogród masz już wspaniały, a nowe plany- to co widać na projekcie- spowodują,że na stałe chyba przeprowadzę się do Ciebie i już mnie nie wygonisz

Masz fajne pomysły, roślinki też świetnie dobrane i ciekawie skomponowane - tworzą doskonałą całość

Eh...tez tak bym chciała
Podobają mi sie jukki i trawy w kamykach, rabatka przed domem, no i nowe tujki- z pięknymi fryzurkami.
Możesz napisać,z jakiego programu korzystasz ? Mam czasami problemy z wyobrażeniem sobie jak będzie wyglądać rabata po nasadzeniu roślin.W myślach- fajnie, ale jak zrealizuję, to chętnie bym już zmieniła....

Złości mnie to.
Mam powojnik taki jak Ty- Mrs.Cholomnedey- jak tylko go zobaczyłam, to zakochałam się i kupiłam 3 szt

Jeden niestety choruje na uwiąd...
Napisz, jak trawy przetrwały zimę. W tym roku będę kupować kilka szt i boje sie o Barona-też mam go w planach, bo czasami podobno przemarza.
Ja też chętnie teraz wolałabym popracować w ogródku, ale mam sporo jeszcze pracy w domu i tak ugrzęzłam z pracami porządkowymi w domu...
Pozdrawiam serdecznie.