Tez pierwszy raz widze ,nie mam zielonego pojecia gdzie to przykleic.
 teraz się boję, że to jakieś karaluchopodobne stwory...
 teraz się boję, że to jakieś karaluchopodobne stwory... 

Spryskałabym liście i wykąpała w tym storczyka bo nie wiadomo czy to żyje w podłożu czy na zewnątrz. Wystarczyło aby jeden storczyk był zarażony, bo Twoje stoją jeden koło drugiego i mają wspólną wodę podczas kąpieli
 Spryskałabym liście i wykąpała w tym storczyka bo nie wiadomo czy to żyje w podłożu czy na zewnątrz. Wystarczyło aby jeden storczyk był zarażony, bo Twoje stoją jeden koło drugiego i mają wspólną wodę podczas kąpieli 

ba! nawet byłam dokładnie na tej stronie, którą podajesz
 ba! nawet byłam dokładnie na tej stronie, którą podajesz   haha.. też napisałam do koleżanki, która interesuje się entomologią, ale akurat jej nie było i nic mi jeszcze nie odpisała
  haha.. też napisałam do koleżanki, która interesuje się entomologią, ale akurat jej nie było i nic mi jeszcze nie odpisała  No ale przynajmniej wiesz, w która stronę uderzać
 No ale przynajmniej wiesz, w która stronę uderzać  życzę powodzenia i relacjonuj nas tu z postępów w walce z robactwem
 życzę powodzenia i relacjonuj nas tu z postępów w walce z robactwem 

Ale to jeszcze zależy od liczebności intruzów, tak że spróbuj, nic nie tracisz, a będziesz mieć spokojniejsze sumienie, że walczysz
 Ale to jeszcze zależy od liczebności intruzów, tak że spróbuj, nic nie tracisz, a będziesz mieć spokojniejsze sumienie, że walczysz   Trzymam kciuki
 Trzymam kciuki