Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Rysiu te fontanny są piękne :lol: Widziałam takie jak byłam w Erewaniu. Tam na takie fontanny
mówią tańczące :lol:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam! Widzę,że coraz więcej panów zajmuje się ogrodami i udziela się na forum. A ja miałam takie duże problemy by namówić mojego M na zakup działki. 25 lat to kawał czasu, ale widać,że jesteś już specjalistą wyższej klasy. Działka pięknie zagospodarowana - jestem pełna podziwu. Byłam kilka razy w Toruniu, ale jakoś nigdy nie trafiłam do tego parku. Żałuję bardzo, bo sądząc po zdjęciach to cudowne miejsce.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Witam;Jadzię i Krzysia.Byliśmy zobaczyć jak fontanna wygląda wieczorem,nie ma porównania do dnia.Puszczają muzykę i .fontanna tańczy.Ciekawskich dużo,ciężko zrobić dobre zdjęcie,ale coś zrobiłem.Największy ubaw mają dzieci. Jadziu,ktoś wpadł na pomysł,aby zrobić to w Polsce za ciężką forsę i mamy fontannę. Krzysiu,gekuś jest naszym domownikiem,chodzi sobie gdzie chce,oczywiście nocą,mamy go kilka lat. Park został założony w 1817r.więc swoje lata ma,jeszcze wkleję parę fotek przy okazji.Dzisiaj jeszcze fontanna i parę zabytków. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Zapomniałem opisać co to za zabytki 1-krzywa wieża nocą.2-dom pod gwiazdą.na czubku jest gwiazda,po rekonstrukcji, 3 i 4 to teatr,mówią,że to miniatura teatru krakowskiego.I tyle .Serdecznie pozdrawiam. Ryszard. Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Bardzo ładne miasto. Piękne zabytki ślicznie podświetlone nocą a do tego nowoczesna fontanna. Super sprawa. Za pewne dużo turystów bywa u Ciebie w mieście. :)
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

Ta fontanna to faktycznie rewelacja. Dziękuję Ci bardzo. Za to, że dzięki Twoim zdjęciom wiem, gdzie mogę zabrać moje dzieciaki. Będą NA PEWNO pod wrażeniem. Ja z resztą też. Pozdrawiam, Kaśka.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Przepraszam Iza,jakoś mi umknęłaś,ale dzisiaj dojrzałem.Wspomniany park jest na Bydgoskim Przedmieściu.Jest tam również Ogród Botaniczny,wart obejrzenia.Muszę się wybrać,to zrobię parę zdjęć.Serdeczne pozdrowienia.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Krzysiu;te fotki zabytków zrobiłem,gdy wracaliśmy z fontanny.Stare miasto ma ich b. dużo.W sezonie na brak turystów,Toruń nie narzeka.Chociaż ja mieszkam w sródmieściu i do miasta mam 15 minut piechotą,czyli nie daleko.Moja dzielnica nazywa się Mokre.
Kaśka_ oczywiście fontanna,to frajda dla dzieci,szczególnie w upał.Ale warto to zobaczyć, tylko po drodze,bo specjalnie z Rybnika jechać,chyba że nad morze,zapraszam.Serdeczne pozdrowienia Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Wkleję parę fotek z parku Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

Aż dech zapiera w piersiach. Cudowne. Ja też chcę takie w Rybniku
Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ryszardzie ale fajowa ta fontanna , niesamowity widok szczególnie nocą :)
Toruń ma to do siebie że jest dużo zieleni , parków, nie mówiąc juz o starym mieście i fonntannie z żabkami :)
Ja wcześniej mieszkałam W Solcu , obecnie pod Brodnicą,
Pozdrawiam
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Rysiu ale trafiła wam się gratka z tymi fonntannami
jak byłam w Pradze to oglądałam taki spektakl 45 min
balet wodny, woda podswietlana w takt muzyki podnoszona
i opadająca jak baletnice - coś pięknego, jak będę w Toruniu
nie omieszkam zobaczyć to cudo.

1000p
1000p

Moja działka

Post »

Kasiu;każde miasto ma swoje urokliwe zakątki,jedne więcej inne mniej.Myślę,że w Rybniku też takie znajdziesz.Ale miło mi,że wszystko Ci się podoba.Wstawię kilka fotek z parku. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Witam;Katarzynkę,zajrzałem do Ciebie,tempo zagospodarowania działki,iście sprinterskie.Nie tylko samej działki,ale jeszcze budowa pięknego domu.Naprawdę wielkie uznanie.
W Solcu byłem kilka razy na basenie,bardzo ładny.Co do Brodnicy,to przejeżdzamy przez nią,jadąc do przyjaciół,za Ciche,lub do Giżycka.Serdeczne pozdrowienia.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Witam; Danusia ,seans fontanny trwa ok.30 min.Zgadza się,po włączeniu muzyki ,fontanna zaczyna tańczyć,warto to zobaczyć.Z resztą widzów nie brakuje.Zapraszam i serdecznie pozdrawiam,Ryszard. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”