Goście zawitali, odpowiedzieć trzeba i pięknie wszystkim podziękować

U mnie dzisiaj całkiem przyjemny dzień bez żaru z nieba płynącego..po nocnej burzy ochłodzenie nastapiło i niebo zachmurzone..Można oddychać!
Bogusiu 
takie niecodzienne odwiedziny ... serdecznie dziękuję!

Odwiedziny kogoś spoza kręgu mojego bliskiego forumowego Koleżeństwa to u mnie rzadkość!Tym bardziej mi miło,że tyle komplementów mi zostawiasz!

Nie chcę przez to powiedzieć,że nikt tu nie zagląda..wręcz przeciwnie ale same
niemowy 
..
cyma2704 na forum wielka moda na
fotografowanie ale Twoja frustracja jest zbędna

.. zawodowców to tutaj nie ma...Każdy pstryka w swoim stylu ...
anabuko1 lubię foto-eksperymenty ...Ale nie podpatrywanie mnie kręci a osobiście wypatrzone w wizjerze kadry ... To jest dla mnie radość wielka

Nie wiem,czy życia i chęci mi starczy, żeby osiągnąć zadowalający poziom...

Oczekiwania w tej materii miałabym duże...ale możliwości niewielkie, z czego zdaję sobie sprawę.

Ale marzenia dobra rzecz...
Aniu, rutewka delavaya póki co mnie rozczarowała..takie maleństwa , że komórką ją sfotografowałam ,żeby powiększyć te kwiatuszki..Na razie ma jedną gałązkę i pewnie trzeba poczekać na więcej,żeby był efekt..
Mam ją od wiosny.
lemonka Izo już po urlopie? Lato u mnie i owszem obfitujące w liczne kwitnienia bo sarna gdzieś zniknęła i moje kwiatuchy odżyły co mnie oczywiście niezmiernie cieszy ...
Ja po deszczu na działkę nie jeżdżę ale bywa, że mnie tam zaskoczy deszczyk...No i wtedy można poszaleć z aparatem...To miłe,że Ciebie zainspirowałam !
Fotosik znów szwankował, wykorzystałam inny hosting ,na którym zdjęcia zachowują nawet lepszą jakość i można je również powiększyć..
Brakuje mi tam jednak wskazówki ilości odsłon... a w f lubię to wiedzieć, jest to jakaś ocena poszczególnych fotek /incognito więc szczerze /...Mała rzecz a czasem cieszy...
Floks czerwony nie jest u mnie nowością...mam go od kilku lat,nie zauważyłaś.
Dziękuję za odwiedziny!