Dorotko71
To prawda, jak na razie jesień mamy piękną .I oby tak jak, najdłużej,/chociaż nasza Polssk awschodnia noca ma niskie temperatury.Mam nadzieję,że jeszcze przymrozek u mnie nie zawita
clem3-Małgosiu No widzisz i rozumniesz mnie,że czasami sa tak piękne roślinki,że trudno im się oprzeć.Jak ta jeżówka Cleopatra.
Trójsklepka ma małe ale bardzo efektowne kwiatuszki

Tak hortensja ma bardzo ładne listki.I ładnie wybarwiające się jesienią
No to na weekend też wykopujesz mieczyki ??
Ja zrobię obchód i sprawdzę czy wszystkie wykapałam. Bo posadziłam je w różnych miejscach
Iwonko1 Jesień, jesień!Tylko póki nie ma przymrozków to kolorki jeszcze są
Dalie sa piękne, tylko problem z wykopywaniem, przechowywaniem, i potem ponownym sadzeniem na wiosnę.
Ale jak się je lubi, to wszystko da radę się zrobić.Tak jeszcze trochę i innych kwiatuszków jest.
Wiem, że są różne dębolistne. Zaraz pójdę do ciebie zajrzę, może masz ją pokazaną ??
Jestem ciekawa jej.A twoja już ci kwitła ??
Kasiu100780 trochę dyniek już jest.Te zebrane pokazałam.A te nie zebrane jeszcze nie.A chyba jeszcze raz ich tyle będzie
Jesień jeszcze mamy piękną
aneczka1979-Aniu No właśnie.Już od 3 lat ciągle myślę,że mam ogród urządzony nic już nie będę dokupywać. A tu co roku od wiosny do jesieni tyle się i ciągle ileś roślin dokupuje, dosadza, zmienia te rabaty.Nowe powstają.I już koniec!!Ja żadnych już nie tworzę nowe.zaraz zobaczę co ty nowego robisz
W hortensjach się zakochałam kilka lat temu i ciągle też jakieś dokupuję.One są niesamowite ,kwitną od lipca i tak do mrozów.
O tak, jak podrosną nam to będzie widok jeszcze piękniejszy