W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Żeby nie było, że tylko Sziran męczy kości :D , Layla też je uwielbia - im większa kość tym lepsza.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Layla jest cudowna!Pokazuj częściej swoją Małą Księżniczkę,bo bardzo,bardzo mi się podoba,jest urocza.Pomiziaj ją ode mnie :wink: .
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
Siedmiokropka
100p
100p
Od: 11 maja 2007, o 13:16

Post »

Jak Jecyll i Hide, takie ostre i groźne ząbki przy anielskim wyglądzie :twisted: :D
Na długa wystarczy taka kostka?

U znajomych też jest york. Uosobienie czułości i miłości, ale gumową piłkę rozrywa z 3 minuty :D Layla jest śliczna, ech....

Szkoda mi szczeniaczków Figi :cry: w ogóle wszystkich szczeniaczków żałuję, ale rozumiem że nie sposób wszystkich zatrzymać. :(
Boże spraw by nam się chciało, tak jak nam się nie chce!
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Tą kostkę ma już miesiąc, ale ona woli te z supełkiem na końcu - tamta starcza na 2 tygodnie. Ale za to niczego w domu nie gryzie, a i ząbków mlecznych się ładnie pozbyła.
Layla to naprawde dr Jekyl i Mr Hide - kochana, słodka, ale też czujna. Dużo szczeka i reaguje na każdy ruch za drzwiami, szczeka nawet na ludzi za oknem (czasem nawet w samochodzie).

Mi też szkoda szczeniaczków Figi, ja zdecydowałam się wysteryliozwać Layle, więc nie będę miała takich dylematów.
Milena
50p
50p
Od: 21 sie 2007, o 11:47

Post »

mora1 pisze:
Została Blondyneczka i tu ku mojemu zdziwieniu kolejna para tylko że znająca się na pieskach fachowym okiem obejrzała z 10 razy zęby , sierść , uszy i przepuklinę i tylko się targowali choć cena była 300 zł mniej niż wcześniej sprzedawali powiedzieli że są hodowcami i że zapowiada się na dobrą mamę
Tak właśnie sprzedałaś sunię pseudohodowcom, będzie kryta co cieczkę a szczeniaczki sprzedawane na giełdzie :( . Co można powiedzieć o szczeniaczku, wiele , ale nie to czy zapowiada się na dobrą mamę. Fachowość tych ludzi , szkoda słów. Mogli to być też pośrednicy, którzy kupują jak najtaniej a potem chcą na tym zarobić. Dość częste przypadki. Co do słów tego pana to bez komentarza, hodowcy nie szukają psów na giełdzie. Tak właśnie wyglądają giełdy ,w większości laicy i pseudohodowcy :evil: .
Podpisuję się dwoma rękoma i czterema łapami.
Milena
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Aż mi się smutno zrobiło czytając o takich ludziach, którzy traktują psiątka jak towar.Gdzie tu uczucia, radość itp?Ja nie znam się na całej tej machinie hodowlanej, ale nie jest to za fajne.

Mam zapytanie, może ktoś z Was będzie mi mógł pomóc.Szukamy z mężem szczeniaka - dobermana.
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

eleka pisze: Mam zapytanie, może ktoś z Was będzie mi mógł pomóc.Szukamy z mężem szczeniaka - dobermana.
Najlepszym sposobem jest wybranie się na wystawę ... na ring dobermanów :) i rozmowa z hodowcami ... nie mylić z hodofffffcami :evil: z giełd wszeliego rodzaju.
3-4.05 Łódź międzynarodowa - CACIB
http://www.fcg.com.pl/zkwp/index.php?op ... =9&Itemid=
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

W Bydgoszczy wystawa jest 1 albo 3 maja, pewnie tez będą dobermany, choć ostatnio było ich mało - moda na nie mija.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

W tym momencie, gdy pisałam, że szukamy psa, mąż praktycznie go kupował.Nic nikomu nie powiedział, ale przyjechał o godzinie 20.00 z Astorem."Szczeniaczek" ma 10 tygodni i jest uroczy.Jest już większy od Neski.Nie wiem jak ułożą się ich relacje, oby dobrze.W tej chwili idą wariacje i szczekania na całego.Przed nami pierwsza noc.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elu dawaj szybciutko fotki!A Astor jest czarny,czy brązowy?
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To czekamy na fotki Astora i gratulujemy nowego domownika.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Antosiu, Aston jest czarny, śliczny.A co do zdjęć, to na razie jest zbyt ruchliwy, jak się troskę uspokoi, zadomowi to wkleję.Słyszę że jest z tyłu względna cisza, to może nastąpi wkrótce (uspokojenie), to była niestety tylko chwilka, już się zaczęło.Macie komentarz na bieżąco.Co słyszę to piszę.
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

Elu, a dlaczego wybraliście psa rasy dobeman?
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Śliczne są czarne dobermany. A to ci mąż zrobił niespodzianke :lol: , super.
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bobi,dobermany są inteligentne, piękne,mądre i dobrze czują się w rodzinie, zwłaszcza z psem.Mieliśmy dawno temu dobermana - Negro - więc i troszkę przez sentyment.A dlaczego pytasz?
A tu tak na szybko foteczki
Obrazek Obrazek
I oczywiście Nessa
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”