Podpisuję się dwoma rękoma i czterema łapami.mora1 pisze:Tak właśnie sprzedałaś sunię pseudohodowcom, będzie kryta co cieczkę a szczeniaczki sprzedawane na giełdzieZostała Blondyneczka i tu ku mojemu zdziwieniu kolejna para tylko że znająca się na pieskach fachowym okiem obejrzała z 10 razy zęby , sierść , uszy i przepuklinę i tylko się targowali choć cena była 300 zł mniej niż wcześniej sprzedawali powiedzieli że są hodowcami i że zapowiada się na dobrą mamę. Co można powiedzieć o szczeniaczku, wiele , ale nie to czy zapowiada się na dobrą mamę. Fachowość tych ludzi , szkoda słów. Mogli to być też pośrednicy, którzy kupują jak najtaniej a potem chcą na tym zarobić. Dość częste przypadki. Co do słów tego pana to bez komentarza, hodowcy nie szukają psów na giełdzie. Tak właśnie wyglądają giełdy ,w większości laicy i pseudohodowcy
.
Najlepszym sposobem jest wybranie się na wystawę ... na ring dobermanóweleka pisze: Mam zapytanie, może ktoś z Was będzie mi mógł pomóc.Szukamy z mężem szczeniaka - dobermana.
http://www.fcg.com.pl/zkwp/index.php?op ... =9&Itemid=3-4.05 Łódź międzynarodowa - CACIB