Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje rośliny

Karinko, ślicznie.kari pisze:No dobra... ale tylko na weekendkati-1976 pisze:No właśnie Karinko.Nie cukrz tu dziewczynom, tylko dodawaj swoją buzię do avatarku
PS. Oooo... złotą kartę mi wcięło ;)
Jagódko dziękujęmiluck pisze:OOOO![]()
![]()
Ewuniu przeżyłam szok.
Jest na co popatrzeć
Trochę tak ja tak na pierwszy rzutem oka wypatrzyłam u Ciebie jednego którego nie mam, co do reszty musiałabym się bardziej przyglądać bo podobne są. Tak w sumie to trochę żałuję że dwóch zestawów nie wzięłam bo pewnie też każdy inny by był a ja może bym skończyła z moją manią kupowaniakati-1976 pisze:Ewuniu, trochę paczki się różnią zawartością , nieprawdaż?.
...
Połowa za mną, a Ty jak stoisz z sadzeniem?
Agii pisze:Ewciu jestem pierwszy raz u CiebieWskoczyłam na chwilkę obejrzeć nowe nabytki
Nieźle się prezentują
Czekam na solowe fotki
![]()
Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje roślinyObiecuję
hi hikati-1976 pisze:Musisz zostawić avatarek na stałe, bo inaczej złotej karty Ci nie oddadzą
Witaj Andziu u moich zielonychAndziax007 pisze:Jeśli się nie mylę to każdy inny
Katarinko również i Ciebie witam serdeczniekatarinka pisze:A w palmiarni to bym mogla zamieszkac ,jak wygram w lotto to sobie kupie palmiarnie ha ha .
Beatko, to zdjęcie które masz w fotoalbumie tzreba by było wykadrować żeby była twoja buźka i później w profilu masz coś takiego jak "Wyślij Emblemat z twojego komputera" i klikasz na "Przeglądaj..." i wybierasz z komputera to zdjęcie tylko musi mieć tak jak tam pisze nie więcej jak 100p x 100p i mniej niż 20kb. Jak chcesz to mogę Ci pomóc tylko musiałabyś przesłać mi oryginalne zdjęcie na skrzynkę mailową, bo z tego co jest w fotogalerii wyjdzie bardzo słaba jakość i będzie zamazana twarz. Jak coś to daj znać to podeślę Ci mojego maila.Becia pisze:...moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić![]()
![]()
po trzecie fajniutkie te Twoje kaktusiki, chyba inne niż u Kasi??
...
ale wybaczę Ci jak się pochwalisz gdzie jedziesz?
Karolu również mam taka nadziejęcarol1 pisze:Będzie masa zdjęć kwitnących kaktusów do oglądania (mam taką nadzieje!)
Gosiu dziękuję w imieniu kolczatkówrosiowa pisze:Ewuniu doczekałam się wreszcie. Są przepiękne wszystkie.
Witaj WładkuGrzdyl pisze:To było naprawdę mocne uderzenie i nie masz już wyboru,przy tej ilości podział na 2 wątki Cię nie ominie![]()
...
Tradycyjnie nie będę Ci niczego co do nich życzył,gdyż co prawda,przesądny nie jestem ,ale...