Rośliny doniczkowe - effa

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewciu jestem pierwszy raz u Ciebie :lol: Wskoczyłam na chwilkę obejrzeć nowe nabytki :lol: Nieźle się prezentują :wink: Czekam na solowe fotki :lol:
Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje rośliny :wink: Obiecuję :lol:
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

kari pisze:
kati-1976 pisze:No właśnie Karinko. :twisted: Nie cukrz tu dziewczynom, tylko dodawaj swoją buzię do avatarku
No dobra... ale tylko na weekend :D

PS. Oooo... złotą kartę mi wcięło ;)
Karinko, ślicznie.
Musisz zostawić avatarek na stałe, bo inaczej złotej karty Ci nie oddadzą :wink:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

miluck pisze:OOOO :shock: :shock: :shock: Ewuniu przeżyłam szok.
Jest na co popatrzeć :D
Jagódko dziękuję :D Bardzo czekałam na tą paczkę i jak wczoraj przyszłam z pracy to myślałam że mój M mi ją schował bo głupie miny robił, ale paczka przyszła zaraz potem jak zjadłam obiad :D No ale trochę zeszło mi z tym odwijaniem, bo każdy był zawinięty kilka razy w papier toaletowy. Ale trzeba przyznać bardzo dobrze zapakowane były wszystkie :wink:

kati-1976 pisze:Ewuniu, trochę paczki się różnią zawartością , nieprawdaż?.
...
Połowa za mną, a Ty jak stoisz z sadzeniem?
Trochę tak ja tak na pierwszy rzutem oka wypatrzyłam u Ciebie jednego którego nie mam, co do reszty musiałabym się bardziej przyglądać bo podobne są. Tak w sumie to trochę żałuję że dwóch zestawów nie wzięłam bo pewnie też każdy inny by był a ja może bym skończyła z moją manią kupowania :;230 :;230 :;230 ale na krótki czas :wink:

Agii pisze:Ewciu jestem pierwszy raz u Ciebie :lol: Wskoczyłam na chwilkę obejrzeć nowe nabytki :lol: Nieźle się prezentują :wink: Czekam na solowe fotki :lol:
Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje rośliny :wink: Obiecuję :lol:

Agii dziękuję za wizytę, zdjęcia w moim wątku już trochę przestarzałe bo roślinki wyglądają teraz całkowicie inaczej. Będę musiała je kiedyś jeszcze raz wstawić.
Kaktusy pokaże w osobnym wątku ale już nic nie piszę bo zaraz przyjdzie Becia i znowu wjedzie mi na ambicję że obiecuję a nie robię :oops: :wink: Ale już niedługo, naprawdę - obiecuję :D
kati-1976 pisze:Musisz zostawić avatarek na stałe, bo inaczej złotej karty Ci nie oddadzą :wink:
hi hi :wink: WŁAŚNIE !!! :D
Karinko teraz już nie masz wyjścia :lol:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Łał :shock: ale tych kaktusików dużo....
Jeśli się nie mylę to każdy inny :)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Łał :shock: ale tych kaktusików dużo....
Jeśli się nie mylę to każdy inny :)
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

po pierwsze witajcie!!!
po drugie nie ukrywam się, moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić :oops: :oops:
po trzecie fajniutkie te Twoje kaktusiki, chyba inne niż u Kasi??
po czwarte nie dostałam powiadomienia :twisted: :twisted:
przeczytałam u Kasi, ze wkleisz fotkę i wstąpiłam :wink:
po piąte o wątku kaktusowym nic nie mówię, bo jak za tydzień wyjeżdżasz, to nie ma na co liczyć :roll:
ale wybaczę Ci jak sie pochwalisz gdzie jedziesz?
PS. Katarinko piękne fotki!!!
Awatar użytkownika
carol1
500p
500p
Od: 4 cze 2008, o 20:31

Post »

Łooo tutaj też tyle kaktusów :D Będzie masa zdjęć kwitnących kaktusów do oglądania (mam taką nadzieje!) Oby pięknie rosły :)
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08

Post »

Ewuniu doczekałam się wreszcie. Są przepiękne wszystkie. :)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Grzdyl

Post »

Witam Ewuniu.To było naprawdę mocne uderzenie i nie masz już wyboru,przy tej ilości podział na 2 wątki Cię nie ominie :lol: Tym bardziej,że w wątku kaktusowym łatwiej Ci będzie je zidentyfikować.U Ciebie również zauważyłem kilka kolumnowych,zobaczysz jak porozstawiane wśród takich kulistych brzdąców uatrakcyjnią Ci kolekcję.
Tradycyjnie nie będę Ci niczego co do nich życzył,gdyż co prawda,przesądny nie jestem ,ale... :D
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Andziax007 pisze:Jeśli się nie mylę to każdy inny :)
Witaj Andziu u moich zielonych :D Tak kochana każdy inny :D chyba ze 3 się powtórzyły tylko, ale nie szkodzi bo moja młodsza siostrzyczka jak si e dowiedziała co zamówiłam to od razu do mnie w łaski przyszła, więc z litości zaoferowałam że jej podaruję te co mam podwójne :wink:

katarinka pisze:A w palmiarni to bym mogla zamieszkac ,jak wygram w lotto to sobie kupie palmiarnie ha ha .
Katarinko również i Ciebie witam serdecznie :D Niektóre zielone się zaczerwieniły za pochwały :wink:
Zdjęcia śliczne, ja bym mogła całymi dniami tak chodzić i podziwiać roślinność. Co do totka to nie tylko Ty masz takie marzenia :lol: ja też bym sobie strzeliła palmiarnię :lol: Marzenia się ponoć spełniają, więc może nóż widelec ? :lol: Czego Tobie i sobie życzę :wink:

Becia pisze:...moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić :oops: :oops:
po trzecie fajniutkie te Twoje kaktusiki, chyba inne niż u Kasi??
...
ale wybaczę Ci jak się pochwalisz gdzie jedziesz?
Beatko, to zdjęcie które masz w fotoalbumie tzreba by było wykadrować żeby była twoja buźka i później w profilu masz coś takiego jak "Wyślij Emblemat z twojego komputera" i klikasz na "Przeglądaj..." i wybierasz z komputera to zdjęcie tylko musi mieć tak jak tam pisze nie więcej jak 100p x 100p i mniej niż 20kb. Jak chcesz to mogę Ci pomóc tylko musiałabyś przesłać mi oryginalne zdjęcie na skrzynkę mailową, bo z tego co jest w fotogalerii wyjdzie bardzo słaba jakość i będzie zamazana twarz. Jak coś to daj znać to podeślę Ci mojego maila.
A wyjeżdżam do Zakopanego :D Cieszę się bardzo bo jak widać za oknem pogoda sprzyja ku dobrej zabawie na stoku, a z dojazdem jakoś sobie poradzimy - wolno i bezpiecznie :wink:

carol1 pisze:Będzie masa zdjęć kwitnących kaktusów do oglądania (mam taką nadzieje!)
Karolu również mam taka nadzieję :D i na pewno będę pokazywać fotki zwłaszcza kwitnące :wink:

rosiowa pisze:Ewuniu doczekałam się wreszcie. Są przepiękne wszystkie. :)
Gosiu dziękuję w imieniu kolczatków :D

Grzdyl pisze:To było naprawdę mocne uderzenie i nie masz już wyboru,przy tej ilości podział na 2 wątki Cię nie ominie :lol:
...
Tradycyjnie nie będę Ci niczego co do nich życzył,gdyż co prawda,przesądny nie jestem ,ale... :D
Witaj Władku :D Z pewnością mnie nie ominie ten podział masz rację, tym bardziej że teraz będę miała co pokazać :wink:
Ja też przesądna nie jestem ale (nie)dziękuję :wink:
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08

Post »

No to życzę Ci Ewuniu udanego odpoczynku. A marzenia się naprawdę spełniają i ja coś wiem na ten temat :D
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Ewcia ale się zakaktusowałaś :shock:

Miłego wypoczynku Ci życzę :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję dziewczyny :D Jestem już prawie że spakowana, jeszcze tylko pochować do torby i gotowe, a jutro ok godz. 9.00 wyruszamy :D
Pozdrawiam Ewa
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

O....białe szaleństwo się szykuje? :wink:
Córka jechała dziś do Lublina i bus mial 1 godzinę opóżnienia...babcia trochę zmarzła czekając na dworcu.
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04

Post »

udanego wypoczynku, czekamy na Ciebie :wink: :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”