Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje rośliny
Rośliny doniczkowe - effa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karinko, ślicznie.kari pisze:No dobra... ale tylko na weekendkati-1976 pisze:No właśnie Karinko.Nie cukrz tu dziewczynom, tylko dodawaj swoją buzię do avatarku
PS. Oooo... złotą kartę mi wcięło ;)
Musisz zostawić avatarek na stałe, bo inaczej złotej karty Ci nie oddadzą
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jagódko dziękujęmiluck pisze:OOOO![]()
![]()
Ewuniu przeżyłam szok.
Jest na co popatrzeć
Trochę tak ja tak na pierwszy rzutem oka wypatrzyłam u Ciebie jednego którego nie mam, co do reszty musiałabym się bardziej przyglądać bo podobne są. Tak w sumie to trochę żałuję że dwóch zestawów nie wzięłam bo pewnie też każdy inny by był a ja może bym skończyła z moją manią kupowaniakati-1976 pisze:Ewuniu, trochę paczki się różnią zawartością , nieprawdaż?.
...
Połowa za mną, a Ty jak stoisz z sadzeniem?
Agii pisze:Ewciu jestem pierwszy raz u CiebieWskoczyłam na chwilkę obejrzeć nowe nabytki
Nieźle się prezentują
Czekam na solowe fotki
![]()
Łoj ale twój wątek długawy, dziś już nie dam rady ale następnym razem obejrzę sobie dokładnie Twoje roślinyObiecuję
Agii dziękuję za wizytę, zdjęcia w moim wątku już trochę przestarzałe bo roślinki wyglądają teraz całkowicie inaczej. Będę musiała je kiedyś jeszcze raz wstawić.
Kaktusy pokaże w osobnym wątku ale już nic nie piszę bo zaraz przyjdzie Becia i znowu wjedzie mi na ambicję że obiecuję a nie robię
hi hikati-1976 pisze:Musisz zostawić avatarek na stałe, bo inaczej złotej karty Ci nie oddadzą
Karinko teraz już nie masz wyjścia
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
po pierwsze witajcie!!!
po drugie nie ukrywam się, moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić
po trzecie fajniutkie te Twoje kaktusiki, chyba inne niż u Kasi??
po czwarte nie dostałam powiadomienia
przeczytałam u Kasi, ze wkleisz fotkę i wstąpiłam
po piąte o wątku kaktusowym nic nie mówię, bo jak za tydzień wyjeżdżasz, to nie ma na co liczyć
ale wybaczę Ci jak sie pochwalisz gdzie jedziesz?
PS. Katarinko piękne fotki!!!
po drugie nie ukrywam się, moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić
po czwarte nie dostałam powiadomienia
przeczytałam u Kasi, ze wkleisz fotkę i wstąpiłam
po piąte o wątku kaktusowym nic nie mówię, bo jak za tydzień wyjeżdżasz, to nie ma na co liczyć
ale wybaczę Ci jak sie pochwalisz gdzie jedziesz?
PS. Katarinko piękne fotki!!!
-
Grzdyl
Witam Ewuniu.To było naprawdę mocne uderzenie i nie masz już wyboru,przy tej ilości podział na 2 wątki Cię nie ominie
Tym bardziej,że w wątku kaktusowym łatwiej Ci będzie je zidentyfikować.U Ciebie również zauważyłem kilka kolumnowych,zobaczysz jak porozstawiane wśród takich kulistych brzdąców uatrakcyjnią Ci kolekcję.
Tradycyjnie nie będę Ci niczego co do nich życzył,gdyż co prawda,przesądny nie jestem ,ale...
Tradycyjnie nie będę Ci niczego co do nich życzył,gdyż co prawda,przesądny nie jestem ,ale...
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Witaj Andziu u moich zielonychAndziax007 pisze:Jeśli się nie mylę to każdy inny
Katarinko również i Ciebie witam serdeczniekatarinka pisze:A w palmiarni to bym mogla zamieszkac ,jak wygram w lotto to sobie kupie palmiarnie ha ha .
Zdjęcia śliczne, ja bym mogła całymi dniami tak chodzić i podziwiać roślinność. Co do totka to nie tylko Ty masz takie marzenia
Beatko, to zdjęcie które masz w fotoalbumie tzreba by było wykadrować żeby była twoja buźka i później w profilu masz coś takiego jak "Wyślij Emblemat z twojego komputera" i klikasz na "Przeglądaj..." i wybierasz z komputera to zdjęcie tylko musi mieć tak jak tam pisze nie więcej jak 100p x 100p i mniej niż 20kb. Jak chcesz to mogę Ci pomóc tylko musiałabyś przesłać mi oryginalne zdjęcie na skrzynkę mailową, bo z tego co jest w fotogalerii wyjdzie bardzo słaba jakość i będzie zamazana twarz. Jak coś to daj znać to podeślę Ci mojego maila.Becia pisze:...moje zdjęcie jest w fotoalbumie forumowiczów, a takiego czegoś jak Wy macie, nie umiem zrobić![]()
![]()
...
ale wybaczę Ci jak się pochwalisz gdzie jedziesz?
A wyjeżdżam do Zakopanego
Karolu również mam taka nadziejęcarol1 pisze:Będzie masa zdjęć kwitnących kaktusów do oglądania (mam taką nadzieje!)
Gosiu dziękuję w imieniu kolczatkówrosiowa pisze:Ewuniu doczekałam się wreszcie. Są przepiękne wszystkie.
Witaj WładkuGrzdyl pisze:To było naprawdę mocne uderzenie i nie masz już wyboru,przy tej ilości podział na 2 wątki Cię nie ominie![]()
...
Ja też przesądna nie jestem ale (nie)dziękuję
- rosiowa

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
No to życzę Ci Ewuniu udanego odpoczynku. A marzenia się naprawdę spełniają i ja coś wiem na ten temat 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki