WITAM PONIEDZIAŁKOWO WSZYSTKICH GOŚCI . Znowu nie mam netu to chyba ostatnio jakaś zmora ,ale mam nadzieję ,że już takich numerów robić nie będą
IZA Jubile nie pachnie ,ale jak długo utrzymuje kwiat chyba ze 3 tygodnie . Nawet słońce mu niegroźne natomiast Nostalgia jak już pisałam taka sobie . Jak oglądałam dzisiejsze fotki DD zauważyłam ,że ma kwiat podobny do Jubile ale gatunkowo niestety
OLU one wszystkie podobne do siebie różnią sie tylko trzymaniem kwiatu i kolorem przekwitniętego kwiatu . DD ma w sobie żółć a Nostalgia biel ale jak już w pełni sie otworzą wyglądają podobnie . No cóż jak będziesz miała dłużej te róże to wtedy będziesz grymaśnicą taką jak wszyscy

i będziesz wybierac . Na Razie DD oprócz tego ,że pachnie niczym specjalnym mnie nie zachwyciła co innego Prince ten to jest klasa dla siebie
ELUSIA

Prince naprawde jest cudny i wypuścił wielki wachlarz z pąkami . Szkoda ,ze posadzone obok lilie tak wyrosły i koper to samo . Eskimo śliczno a u mnie dalej nie wiem gdzie jest a miałam 2 szt jedna od Ani a drugi z tego samego zródła co Twoja

HANIU no i tu sie zgadzamy gdybyś miała Princa wtedy zobaczyłabyś różnicę między nimi
GABI no jemu ostatnio podobo się na skalniaku i cały czas łazi za mną tak jakby mnie pilnował
EWCIU okap będzie drewniany pokryty gontem . Niestety składy mają tańsze materiały i nawet nie trzeba brać tony można ile sie potrzebuje
MARIOLKA teraz będzie problem czym upiększyc to miejsce . 2 gołe ściany nie prezentują sie za ładnie i z lewej strony będe mogła tylko wykorzystać 2m x 70cm i to wsjo . Z tyłu chcę posadzić trójklapowca chociaż na bocznej ścianie również by pasował
ALU zaraz wstawię Ci Chopina on ma żółty pąk i srodek również przechodzi w kremowy odcień
TOSIA czytałam ,że ktoś uciął Ci te piękną różyczkę . Westerland naprawdę jest uroczy