Ankowo cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ankowo cz.2

Post »

Aniu, zielone nóżki nie są już największym atutem tego drobia :) Ale przecież on taki ładny nie był :shock: Jak to?
Astry już chwaliłam, to się nie będę powtarzać :) Czyli rabata różana mieszana...
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu - wszystko piękne, bo jakże by inaczej :D Ale kogut cudny - prawdziwy klejnot w ogrodzie ;:3
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Aniu ;:167 powtórzę za Izą: "kogut cudny prawdziwy klejnot w ogrodzie" ... ojjj, przystojniak z niego :D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bardzo egzotycznie wygląda ten Misiek, co za kolorki ;:63 . A "truskawki w porach" to dopiero coś.
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Aniu, dziękuje za przemiłe spotkanie. Szkoda, że czas w miłym towarzystwie tak szybko mija. Ja nastawiałam sie na zakup cebul i.... ani jednej nie kupiłam :oops: A roślinki od Izy...odjechały w bagażniku jej samochodu z powrotem do domu :;230
Mam nadzieję, że to nie ostatnie nasze spotkanie. Misiek to prawdziwy arystokrata!
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Ten kogut wygląda na prawdziwego rozbójnika :lol:
A jaki przystojniak z niego.. :uszy
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

Aniu, pory masz świetne ! Mówisz ze nie urosły moje obok twoich to karły! Dalie śliczne, mam takie same :;230 . A kogut cudny i chyba wie ze jest piękny bo pozuje do fotki .
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Aniu, wystarczy trochę słońca i jesień nie taka straszna :)

Tajeczko, jakby co to astry do podziału :D

Martuś, drób zmężniał i wydoroślał. Ubaw jest jak pieje- tchu mu nie starsza i ostatnie dźwięki wydaje "na wdechu" -taka stłumiona piszczałka wychodzi :lol: Reflektujesz na astry? Kopać?

Izuś, na zdjęciach pięknie, w realu bałagan jak diabli :twisted: Akurat pech chce że połowa rodziny chora lub kontuzjowana, nikogo do pomocy :cry:

Halinko, na razie kogutek nieśmiało zachęca kurki, ale mu nie wychodzi :D Powinien jeszcze trochę podrosnąć :)

Asiu , ten sposób sadzenia truskawek z porami wyszukałam gdzieś tu na forum - fajnie to wygląda i oszczędza się miejsce :)

Dorotko, mnie też bardzo ucieszyło spotkanie :D Było super! Musiałam niestety wyjść wcześniej, bo umówiłam się jeszcze na zakupy "ubraniowe". Nieźle się zamotałaś z cebulkami i roślinami od Izy, to trzeba nadrobić wiosną :D

Aniu różana, ten kogutek strasznie rozrabiał, z innych kurczaków tylko pióra leciały. Teraz spoważniał, dostał kilka razy nauczkę od starszego koguta i nawet nie próbuje zaczepiać stada dorosłych kur- ma swój rewir- okupuje wraz z resztą młodzieży front działki :)

Gosiu, pory liście mają niezłe, tylko tej białej części niewiele :) Kogutka próbuję oswajać, cały czas zwiewa przede mną, ale już przynajmniej bez przeraźliwego wrzasku :;230

Muszę się pochwalić, trafiły mi się dzisiaj róże- wzięłam 5 krzaczków :tan , co prawda mix i nie wiadomo jakie kolory, ale po 3 zł, to nie wybrzydzam :D Będzie co identyfikować jak zakwitną :D
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Po 3 zł, to jak za darmo :D
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

Ja tez kupiłam 3 róże bardzo tanio, zobaczę czy fotografia na kartonie zgodzi się z różą w rzeczywistości. A przy tym nazwy maja bardzo dziwne "róża maëva" czy "róża Kesia" hmmmm, moje jak zakwitną tez pójdą do identyfikacji. ;:108
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24

Post »

Witaj .Rodgresja już ;:65 , jak zobaczę moje zachcianki u Ciebie dam znać .
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

No proszę :D sposób na młodzięż mały łomot :wink: i sklepów z dopalaczami nie trzeba zamykać .A kogucik słodziak jeszcze trochę a podbije kurze serca ;:196
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Zakupy posadzone? Ja zadołowałam w warzywniku - bo tam już tylko jedna włoska kapusta i pory właśnie :D
Sadziłam w głęboki dołek i stopniowo zasypywałam, potem obsypałam górki, kret poprawił... Mam nadzieję, że wybieleją...
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Aniu, twoja miłość do kur jest wzruszająca( i troska o ich dobro). Pamiętam, moja mama zwierzęta hodowlane zawsze tak traktowała, chodziła do nich pogadać, pogłaskać, wyszukiwała im najlepsze kąski do jedzenia. A u teściów- rolników było zupełnie inaczej (co mnie bardzo raziło)zwierzęta były traktowane jak przedmioty. :cry:
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Witaj Aniu ;:167
Miło znowu zawitać do Twojego ogrodu. Kwiaty są piękne ale kurki (zakręcone) i jeszcze ten zielono nogi kogut biją wszystko o głowę. Drób masz cudowny, nie mogę się napatrzeć. U nas na wsi jakoś mało drobiu widać, czasami słyszę koguta jak wieczorem zwołuje swój harem do domu :;230 :;230
Pozdrawiam, pa :wit :wit :wit
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”