Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izo, ja sie wcale nie gniewam, że mnie pominęłaś, nawet bardzo sie dziwię, że w tym ferworze prac ogrodowych jeszcze tak uważnie czytasz wpisy na forum. A mój wpis był przecież taki króciutki. Życzę by Ci się udało kupić ten głóg jak najtaniej i żebyś jak najszybciej ukończyła te prace ogrodowo - budowlane. Izo, Ty nawet nie wiesz ile ludzi sprowokowałaś do zmian w ich ogrodach. A przecież forumowiczów ciągle przybywa i niedługo cała Polska /i nie tylko, kawałek Francji też/ będzie przekopywać, sadzić, przesadzać, wykopywać oczka, robić kaskady itp.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cieszę się, Krysiu, ze się nie gniewasz, ale gafa była straszna!
Masz rację, nie wiem ilu sprowokowałam do wprowadzania zmian, ale cieszę się, jeżeli jest tak jak mówisz :D Przecież im wiecej się dzieje w ogrodzie, tym wiecej radości może on dostarczyć.
No i pewnie zyska na urodzie ;)
Prace budowlane powinnam zakończyć wiosna, ale przeprowadzkę roslin najwcześniej jesienią.
Dziękuję Krysiu, za życzenia, mam nadzieję, ze zakończę zgodnie z planem a jesienią posadzę moj głóg :D
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Pracowicie i gwarno u Ciebie.
Trzymam kciuki za postępy prac i za głóg.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Izo chyba porozmawiam z Adminem o ustanowienie nowej nagrody - największego ogrodomaniaka z tendencją wywrotową. Pierwsze miejsce z wyróżnieniem jest już zarezerwowane dla Ciebie. :wink: :P :P :P
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

pierwsze miejsce co miesiąc przez pół roku ::P to jeszcze musisz Grażynko z Adminem ustalić by nagrodą był głóg :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

k-c pisze:pierwsze miejsce co miesiąc przez pół roku ::P to jeszcze musisz Grażynko z Adminem ustalić by nagrodą był głóg :P
Jetem za. Za nagrodą, za tym by był to głóg, za tym by dostała tę nagrodę Iza. Oby tak sie stało. A wtedy zobaczycie co zacznie sie dziać w innych ogrodach :lol: :lol: :lol: Ja jednak w najbliższym czasie nie będę nic "przewracać" w swoim ogrodzie, bo już kończę wysypywanie korą tego co mam posadzone. No ale... mam jeszcze sporo terenu porośniętego trawą i jakby nagrodą był np. dereń pagodowy to kto wie czy nie chwycę za łopatę.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję, Elu, jak tyle osób zyczy mi tego głogu, to chyba niemozliwe, zeby się u mnie jesienia nie znalazł :D

Grażynko, Karolku, Krysiu, serdecznie dziękuję za zaszczytną nominację i sugestię, zeby nagrodą był głóg :D Jesteście niezwykle mili! Tylko czy jesteście pewni, ze tendencje wywrotowe zasługują na nagrody ? ;:113
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Kryseczko - kto wie ? Może złapiesz za nią szybciej niż myślisz. Przy tak szerokim forum wszystko jest możliwe. :wink: :)

Izo - te tendencje zmuszają do ruchu na świeżym powietrzu a to sprzyja zdrowiu i samopoczuciu.Więc ja jestem pewna. :wink: :)
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Witaj Izuniu!
Ja przychylam sie do nominacji i z roku na rok przekonuję się, że tendencje wywrotowe to podstawa ogrodnictwa. :wink:
Pozdrawiam.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dorotko, dziękuję Ci bardzo za poparcie i serdecznie pozdrawiam! :D

Grażynko, skoro większość tak uważa, to porzucam swoje wątpliwości.
Niech żyje rewolucja ogrodowa! :lol:
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

gdyby nie było rewolucji ogródkowych t forum by zamarło bo nie było by o czym pisać :P no i my nie mielibyśmy co robić w ogródkach :) a tak to zawsze są jakieś atrakcje :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie, no tak źle by nie było, ale na pewno mniej ciekawie ;)
Awatar użytkownika
andre1960
50p
50p
Od: 13 sty 2007, o 23:53

Post »

Cześć Iza! Za Tobą nadążyć jest bardzo ciężko,co wejdę na Twoją stronę to jestem do tyłu.Skąd u Ciebie tyle pomysłów,tematów do dyskusji.Ja tyle postów ile Ty masz napiszę chyba w moje 120 urodziny.Bardzo pięknie kwitnie w moim ogrodzie Twoja chryzemtema.Muszę zrobić jakąś fotkę i Ci ją pokazać
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Cześć Andrzejku! :D Mało piszesz, bo rzadko bywasz ostatnio na forum. Porób trochę zdjęć na swojej działce, pokaż jak sie tam zmieniło. Bedzie co ogladać i bedzie o czym dyskutować. Tylko koniecznie wygospodaruj sobie trochę wiecej czasu ;) Wiem, wiem, z czasem zawsze są kłopoty, ale troche wieczorem...? ;:109
Bardzo się cieszę, ze chryzantemka Ci kwitnie :D Mam nadzieję, ze astry tez kwitły?
Jeżeli był u Ciebie taki przymrozek jak u mnie, to juz na pewno nie są tak ładne, ale jeszcze kwiatki powinny mieć.
A ja już nie mogę doczekać się wiosny :lol:
Dzięki, ze zajrzałeś! :D
Awatar użytkownika
andre1960
50p
50p
Od: 13 sty 2007, o 23:53

Post »

Widzisz zapomniaem o astrach pięknie kwitną lecz jestem pod urokiem chryzantemy.myślałem nawet o takim jesiennym klombie.Izko z tym moim pisaniem to naprawdę jest tak że jestem trochę(ładne mi to trochę) leniuchem do pisania,ale teraz będą długie wieczory,będzie więcej czasu
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”