Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, ja sie wcale nie gniewam, że mnie pominęłaś, nawet bardzo sie dziwię, że w tym ferworze prac ogrodowych jeszcze tak uważnie czytasz wpisy na forum. A mój wpis był przecież taki króciutki. Życzę by Ci się udało kupić ten głóg jak najtaniej i żebyś jak najszybciej ukończyła te prace ogrodowo - budowlane. Izo, Ty nawet nie wiesz ile ludzi sprowokowałaś do zmian w ich ogrodach. A przecież forumowiczów ciągle przybywa i niedługo cała Polska /i nie tylko, kawałek Francji też/ będzie przekopywać, sadzić, przesadzać, wykopywać oczka, robić kaskady itp.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się, Krysiu, ze się nie gniewasz, ale gafa była straszna!
Masz rację, nie wiem ilu sprowokowałam do wprowadzania zmian, ale cieszę się, jeżeli jest tak jak mówisz
Przecież im wiecej się dzieje w ogrodzie, tym wiecej radości może on dostarczyć.
No i pewnie zyska na urodzie ;)
Prace budowlane powinnam zakończyć wiosna, ale przeprowadzkę roslin najwcześniej jesienią.
Dziękuję Krysiu, za życzenia, mam nadzieję, ze zakończę zgodnie z planem a jesienią posadzę moj głóg
Masz rację, nie wiem ilu sprowokowałam do wprowadzania zmian, ale cieszę się, jeżeli jest tak jak mówisz

No i pewnie zyska na urodzie ;)
Prace budowlane powinnam zakończyć wiosna, ale przeprowadzkę roslin najwcześniej jesienią.
Dziękuję Krysiu, za życzenia, mam nadzieję, ze zakończę zgodnie z planem a jesienią posadzę moj głóg

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izo chyba porozmawiam z Adminem o ustanowienie nowej nagrody - największego ogrodomaniaka z tendencją wywrotową. Pierwsze miejsce z wyróżnieniem jest już zarezerwowane dla Ciebie.
:P :P :P

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pierwsze miejsce co miesiąc przez pół roku ::P to jeszcze musisz Grażynko z Adminem ustalić by nagrodą był głóg :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jetem za. Za nagrodą, za tym by był to głóg, za tym by dostała tę nagrodę Iza. Oby tak sie stało. A wtedy zobaczycie co zacznie sie dziać w innych ogrodachk-c pisze:pierwsze miejsce co miesiąc przez pół roku ::P to jeszcze musisz Grażynko z Adminem ustalić by nagrodą był głóg :P

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- chatte
- Przyjaciel Forum
Dziękuję, Elu, jak tyle osób zyczy mi tego głogu, to chyba niemozliwe, zeby się u mnie jesienia nie znalazł 
Grażynko, Karolku, Krysiu, serdecznie dziękuję za zaszczytną nominację i sugestię, zeby nagrodą był głóg
Jesteście niezwykle mili! Tylko czy jesteście pewni, ze tendencje wywrotowe zasługują na nagrody ? 

Grażynko, Karolku, Krysiu, serdecznie dziękuję za zaszczytną nominację i sugestię, zeby nagrodą był głóg

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Kryseczko - kto wie ? Może złapiesz za nią szybciej niż myślisz. Przy tak szerokim forum wszystko jest możliwe.
Izo - te tendencje zmuszają do ruchu na świeżym powietrzu a to sprzyja zdrowiu i samopoczuciu.Więc ja jestem pewna.

Izo - te tendencje zmuszają do ruchu na świeżym powietrzu a to sprzyja zdrowiu i samopoczuciu.Więc ja jestem pewna.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
gdyby nie było rewolucji ogródkowych t forum by zamarło bo nie było by o czym pisać :P no i my nie mielibyśmy co robić w ogródkach
a tak to zawsze są jakieś atrakcje :P

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
Cześć Andrzejku!
Mało piszesz, bo rzadko bywasz ostatnio na forum. Porób trochę zdjęć na swojej działce, pokaż jak sie tam zmieniło. Bedzie co ogladać i bedzie o czym dyskutować. Tylko koniecznie wygospodaruj sobie trochę wiecej czasu ;) Wiem, wiem, z czasem zawsze są kłopoty, ale troche wieczorem...?
Bardzo się cieszę, ze chryzantemka Ci kwitnie
Mam nadzieję, ze astry tez kwitły?
Jeżeli był u Ciebie taki przymrozek jak u mnie, to juz na pewno nie są tak ładne, ale jeszcze kwiatki powinny mieć.
A ja już nie mogę doczekać się wiosny
Dzięki, ze zajrzałeś!

Bardzo się cieszę, ze chryzantemka Ci kwitnie

Jeżeli był u Ciebie taki przymrozek jak u mnie, to juz na pewno nie są tak ładne, ale jeszcze kwiatki powinny mieć.
A ja już nie mogę doczekać się wiosny

Dzięki, ze zajrzałeś!