Pogoda jak to pogoda, dwa dni siąpiło, teraz normalnie, bez fajerwerków

W sobotę skocze to może coś się pstryknie za dnia, lepszy aparat się zepsuł, to szczegółów za dużo nie będzie widać

Remi, witaj!imer pisze:Ale już z każdym dniem bliżej do wiosny. Ech ja podobnie jak Mariola, na rower i 8km na drugą stronę miasta, ale zawsze i się marzył domek z ogrodem, może kiedyś..No co marzyć nie można? :P
Kasiu, masz rację. Fajnie, kiedy o tej porze roku można jeszcze radować serducho.Kasia1972 pisze: Osterku, fajnie tak popatrzec jak coś jeszcze kwitnie
No, aleśmy się "zgadały" z tymi plusami i minusami. Wyjęłaś mi z ustSiberia pisze: Wszystko ma swoje plusy i minusy, (...)
Siberko, Co do widoczków: jak najszerszy planSiberia pisze:Osterku, chcesz zdjęcie szerszych planów z teraz czy z lata?
Ciekawe nad którym morzem? Bo nad moim Bałtykiem szaro, buro i ponurooster pisze:..............A nad morzem podobno piękna słoneczna pogoda.
No właśnie, wczoraj doczytałam, że masz już po kłopocie. Staruszka zniknęła bezpowrotnieShirall pisze:odkąd mi usunęli altankę i została im tylko taka kupa gałęzi do sprzątnięcia to ja chcę lecieć na działkę i teren szykować dla nowej altanki i pod warzywnik i nowe miejsce wypoczynkowe![]()
a ona mi mówi zostaw to na wiosnę![]()
![]()
ale ja się nie dam......pójde, chyba, no mam nadzieje
Marysiu, dzisiaj rano, kiedy wróciłam z pierwszą partią liści, z zazdrością słuchałam pogodynki z Gdyni, mówiącej o pięknym słoneczku ale zapowiadającej o zachmurzeniu niebawem i nad tą częścią Wybrzeżaamba19 pisze:Ciekawe nad którym morzem? Osterku u Ciebie zawsze tak miło, optymistycznie i na dodatek pomysłowo! Świetnie wykombinowałaś z tymi liśćmi. Bardzo lubię tu zaglądać. Zawsze sobie podładuję akumulatory...........oster pisze:..............A nad morzem podobno piękna słoneczna pogoda.