Moja familokowa oaza spokoju cz.7
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.7
Jadziu piękna kolekcja róży.Szczególnie purple tiger wpadła mi w oko
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Jadziu, co tu więcej pisać. Wypatruję oczy i wzdycham do różyczek. Co jedna to piękniejsza. Ileż muszę jeszcze nakopać rabatek aby pomieścić choć część różanych chciejstw
Podpowiedz Jadziu, kiedy lepiej zamawiać (kupować) róże , jesienią czy wiosną ?

Podpowiedz Jadziu, kiedy lepiej zamawiać (kupować) róże , jesienią czy wiosną ?
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu-dzięki,nie wiedziałam o tej czarnej włókninie i żwir w składzie budowlanym na pewno tańszy niż w mniejszych opakowaniach w Ogrodniczym.
Kwiaty Purple Tiger jak nieprawdziwe!
Kwiaty Purple Tiger jak nieprawdziwe!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
EWCIU szkoda ,ze on tylko raz kwitnie . Mam go od ubiegłego roku ,ale w tym roku długo kwitnie bo ma masę kwiatów . Niestety takie są w realu szkoda ,że tak krótko trwa ta przyjemność . Nie musisz dawać włókniny ,ale zauważyłam ,że tam gdzie jej nie ma chwasty wyrastają spod kamieni . Chyba 80 zł płaciłam za 1 t tego żwirku z przywozem
OLU nie ma co wzdychać . Jak zdrowo rosna to sama radość ,ale jak zaczną chorować to tak jak z dziećmi trzeba się namartwić ,żeby wyzdrowiały . Można kupować na wiosnę bo to masz pewne ,ze Ci nie zmarzną i przez całe lato zdążą sie porządnie ukorzenic . W donicach możesz kupować cały rok . To zależy od Ciebie . 5 jesiennych zakupów mi padło więc nie wiem co Ci doradzić . Kiedyś czytałam na forum ,że najlepiej kupić nagokorzenne pod koniec pażdziernika ,żeby tylko sie uchwyciły korzeniami ,bo jak wcześniej kupisz to zacznają wegetację a to niestety tragedia . Tak było u mnie niestety dlatego przychylam sie do tego stwierdzenia
ANDRZEJU miło Cię gościć u mnie . Szkoda ,że on tylko raz kwitnie ale w sumie wart zakupu
Teraz następne fotki ,
wśród róż weselej
niestety musi się podkurować Blue Parfum

OLU nie ma co wzdychać . Jak zdrowo rosna to sama radość ,ale jak zaczną chorować to tak jak z dziećmi trzeba się namartwić ,żeby wyzdrowiały . Można kupować na wiosnę bo to masz pewne ,ze Ci nie zmarzną i przez całe lato zdążą sie porządnie ukorzenic . W donicach możesz kupować cały rok . To zależy od Ciebie . 5 jesiennych zakupów mi padło więc nie wiem co Ci doradzić . Kiedyś czytałam na forum ,że najlepiej kupić nagokorzenne pod koniec pażdziernika ,żeby tylko sie uchwyciły korzeniami ,bo jak wcześniej kupisz to zacznają wegetację a to niestety tragedia . Tak było u mnie niestety dlatego przychylam sie do tego stwierdzenia
ANDRZEJU miło Cię gościć u mnie . Szkoda ,że on tylko raz kwitnie ale w sumie wart zakupu
Teraz następne fotki ,

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Jadziu ,a co później usycha ? A czy to może jakieś miejsce do grilowania powstaje ? Wizę kot pomaga w ogrodzie
Jadziu róże
cudne ale Nostalgia i Purple Tiger niesamowite. Podpowiem w moim sklepiku co chciałabym mieć.

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu - ten grill to profesjonalna zabudowa, wyobrażam sobie jak będzie wykończone otoczenie,
no to jak prezentacja wyrobów to zdawaj relację ok?
a żwirek to u was tani, szkoda że tak daleko

a żwirek to u was tani, szkoda że tak daleko

- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Jadziu, ach te różyczki, można tylko powzdychać. 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HELENKO po co wzdychać przecież można je mieć również u siebie
ANIU jak mój syn sie za coś bierze to niestety musi to być wykonane na 6 no może na 5+. Uwielbia wyzwania
IRENKO Nostalgia jest taka sobie . Za bardzo się nią nie zachwycam chyba ,że tylko w takiej fazie a tygrysek kwitnie tylko raz
ANDRZEJU nie usycha dlaczego ma to robić . Po prostu rozrasta sie i przygotowuje na przyszły sezon . Masz rację to miejsce do grilowania a kotek pomaga przeszkadzac bo ciągle za mną chodzi

ANIU jak mój syn sie za coś bierze to niestety musi to być wykonane na 6 no może na 5+. Uwielbia wyzwania
IRENKO Nostalgia jest taka sobie . Za bardzo się nią nie zachwycam chyba ,że tylko w takiej fazie a tygrysek kwitnie tylko raz
ANDRZEJU nie usycha dlaczego ma to robić . Po prostu rozrasta sie i przygotowuje na przyszły sezon . Masz rację to miejsce do grilowania a kotek pomaga przeszkadzac bo ciągle za mną chodzi

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu! Mi też, mi też
Masz może gdzieś fotkę Chopina,bo mam kilka białych róż i może któraś to właśnie Chopin,bym sobie porównała.
Twoje różyce są niesamowite
Nostalgia bardzo przypomina DD...czy to tylko moje złudzenie:roll:

Masz może gdzieś fotkę Chopina,bo mam kilka białych róż i może któraś to właśnie Chopin,bym sobie porównała.
Twoje różyce są niesamowite

Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Rewelacyjne miejsce do grillowania
Ale widzę że wędzarnia też powstanie ?

Ale widzę że wędzarnia też powstanie ?
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jadziu-szalona różnica cen między składem budowlanym a sklepem ogrodniczym!Ciekawa jestem okapu grilla-wędzarni czy będzie stalowy czy kamienny?
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Jadziu, piszesz że wśród róż weselej ?... hm... no niby tak, ale i inne kwiaty warte są uwagi... 

- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Mnie też rozczarowała.W pąku jest ładna ale później....kwestia gustuJAKUCH pisze:Nostalgia jest taka sobie . Za bardzo się nią nie zachwycam
Miłego dnia