Czekam na więcej foteczek...
Agnieszko, przekopiowałam spostrzeżenie dotyczące Lycaste aromatica z poprzedniego postu. Dziś już mogę pokazać fotkę rośliny z liśćmi.Agita pisze:Asiu Gratuluję kolejnego kwitnienia na lycaste a., mi wydaje się trudnym storczykiem, ten brak liści jakoś mnie przeraża, więc tym bardziej jestem pod wrażeniem kwiatków...
P.S. A czemu nowa schilleriana, czy z poprzednią coś się stało (nie kojarzę, ale może mi się już wszystko miesza- taki tu ogrom informacji)..?
Przemku, Madzia wspominała mi, że Twój przyjazd uzależniony był od pracy. Pozostaje czekać na następną WystawęPhragboy pisze:Asiu i znowu zakupy, czyżbyś rozciągała parapetySzkoda że nie dałem rady być na wystawie, no ale do pracy też trzeba chodzić
Rozszyfrowałaś ją Asiu, jak nic!Art pisze:
Ładnie!!! Cóż za skromnośćArt pisze:
Oto zdjęcie pączków Promenei.
Tak jest naookoło. Jak rozkwitnie, będzie ładne
Ojejjj, nie pomyślałam o tym w kontekście 'zawałowym'Zabka_Monis pisze:Asiu ... ale jak zobaczyłam zapączkowaną Promeneę to jak tu nie zostawić śladu??Czy zaczęła już otwierać kwiatuszki?? znając Ciebie to pewnie potrzymasz nas w niepewności do otwarcia wszystkich kwiatków.. a my chcemy już ! stopniowo!
Bo jak pokażesz nagle całą rozkwitniętą to będziesz odpowiedzialna za kilka zawałów serca, w tym mojego też ;:106