Kasiu dzięki ,ze mi napisałaś ,że Twój zwierzak tez wszystko żre. \a z tabletkami mam tak samo. Jak nie upilnuję to zaraz ukradnie. Nie wiem jak długo kradł , bo on bierze delikatnie , precyzyjnie . ja mam sporą porcję na śniadanie, stawiam i ide po napój , potem połykam . Aż kiedyś zobaczyłam ,że na jego miejscu leży coś różowego , co to ? a to kawałek tabletki. To juz teraz pilnuję . Na noc też zostawiam cały listek , to on to uwielbia bo one sa w takim twardym , jak aluminiowym wsadzone. A jak dzisiaj zapomniałam o kolczykach to strasznie pogryzł . A myślisz ,że nie ma różnych twardych ni9by kostek żeby sobie ząbki ćwiczyć ? ma i co z tego jak woli co innego

Dobrze,że mówisz aby krzyknąć i się obrazić , spróbuję . Cenne takie rady

ma swoją szufladkę w szafce która poniekąd dla niego kupiłam , to sobie idzie i wybiera co chce. A grzebie i wybrzydza , naprawdę komicznie to wygląda. Aż pod konmi9ec dnia wszystkie są wyciagnięte i można się zabić . Chciałam go nauczyć żeby tam wrzucał po abawie, demonstrowałam , ale mnie olał

i właził na głowe
masz rację , muszę pogrzebać przy ziemniakach
-- 20 mar 2016, o 20:01 --
Dorotko w razie czego przypominaj się po świętach , nie krępuj sie . Bo ja niby pamiętam , ale ....