Iwonko, nie mnie zapraszałaś, ale jak zobaczyłam co sobie uplotłaś, to nie mogłam się oprzeć... Cudowności masz...
Sama się zastanawiam nad zrobieniem czegoś do ogrodu... Ale chyba zimą dopiero, bo teraz czas mam bardzo ograniczony...
Idę pooglądać Twój ogród, bo jeszcze w nim nie byłam...
WOOW... Iwonka, już Ci wcześniej pisałem, że Debeściara jesteś. Szacun, bardzo klimatyczny i super wkomponowane te liście. Czuć klimat ciepła i spokoju. Jak byś mogła i miała ochotę wrzucać swoje wikliniarskie wyroby do mojego wątku, to byłbym wdzięczny. Serdecznie zapraszam, bo moje stworzenia wiklinowe są takie samotne.
Iwonko! nie mam słów po prostu wikliniarze powinni do Ciebie po pomysły przychodzić ! gniazdko jest tak pomysłowe
Ja niestety dzisiaj piekłam z jutrzejszą Kasią ciasta do pracy więc dereń moknie na werandzie, ale to dobrze bo ma być mokry
Witajcie
Dziś pięknie od rana ale mroźnie, więc ja co by czasu nie marnować z rana samego wzięłam się za ploty i wyszedł mi karmnik, trochę solidniejszy od pierwszego, zrobiłam go według przepisu Wiesia Dresia
No cóż, nic mi nie pozostaje jak tylko bić brawo, Twoje wyroby są po prostu mistrzowskie
Jesteś bardzo zdolna dziewczynka
Pozdrawiam cieplutko
Listę znalazłam....
Mamciu Tereniu, to fajnie, bo już się martwiłam, ale co tam, przejrzała bym Twój wątek jeszcze raz
Tereniu witaj, no widzę w tv, że biało w Polsce, u nas też miało być, ale tylko mrozi