Mój Raj część II
- Ivona44
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
Grażynka widzę u Ciebie na zdjęciach: Chopin, Casanova, może Pascali - a przynajmniej, tak myślę, że to one 

Pozdrawiam, Iwona.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Ivonko Casanowa jest cudowna i inne też są cudowne ,dzisiaj zamówiłam 5 różyczek a 6 u mnie na zdjęciu żebym to ja wiedziała jak ona się nazywa
to tak bym się śmiała
Dorotko może przez te zakupy prędzej wiosna przyjdzie
poza tym trzeba kasę na roślinki rozłożyć w czasie ,nie wszystko naraz 
-- 10 sty 2014, o 21:56 --
Ivonko to by było super , dzięki może faktycznie to one

Dorotko może przez te zakupy prędzej wiosna przyjdzie

-- 10 sty 2014, o 21:56 --
Ivonko to by było super , dzięki może faktycznie to one

- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też tam trafiłam igracha pisze:Hej , witam wieczorową porą , wczoraj ogarnęła mnie różyczkowa chcica ,wybrałam 8 róż wielkokwiatowych w Rozarii i już byłam gotowa wrzucić do koszyka a tu niestety Przerwa Zimowa koszyk wyłączony,byłam trochę zawiedziona bo tak się napaliłam i nici na razie z zamówienia,chciałam tam kupić bo ceny mi odpowiadały 9,50 za szt,to chyba niedrogie a wybrałam takie OSIRIA,CASANOVA,CHOPIN,KRONENBURG,PAPAGENO,LOVING MEMORY DAME DE COEUR,ENA HARKNESS czy ktoś z Was kupował może w tej szkółce,chciała bym poznać Wasze opinie czy warto kupować u nich![]()
![]()

Mam dokładnie ten sam problemgracha pisze: pokażę moje różyczki niestety nieznane są mi ich nazwy , bo kartki przy zakupie wtedy mnie wcale nie interesowały i poszły do kosza ,teraz jak wstąpiłam na forum zależy mi na nazwach kwiatów co nie znaczy oczywiście że mniej będę je kochać![]()

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, róże piękne
Ja nie mam żadnej białej róży
, czas to zmienić, bo są niesamowite jak to widać na Twoich fotkach. A już lista taaaaaaaaaka długa jest z wszystkimi moimi chciejstwami. 

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Grażynko...
Ja też już pozamawiałam troszkę roślin, jeszcze nie wszystko mam opłacone, więc na razie przerwa...
Pewnie do wiosny jeszcze coś kupię, ale już delikatnie...

Ja też już pozamawiałam troszkę roślin, jeszcze nie wszystko mam opłacone, więc na razie przerwa...
Pewnie do wiosny jeszcze coś kupię, ale już delikatnie...

- gracha
- 1000p
Witaj Baasik cały czas uczę się rozpoznawać odmiany roślin ,niedługo będę sypać nazwami jak z rękawa
Witaj Małgosiu,cieszę się że podobają Ci się moje różyczki,myślałam że to są takie zwykłe pospolite ale dziewczyny widzą w nich odmianowe i nawet próbują nazywać,jestem im bardzo wdzięczna, ja też zaczęłam w nich widzieć podobieństwa do Chopina ,Casanovy ,Kroneberga,
zaczęłam zamawiać już moje chciejstwa z długiej listy,bo na wiosnę może być krucho z forsą jak wszystko na raz jest potrzebne do ogrodu
dzisiaj zamówiłam 4 żurawki u Igi w sklepie ,z tytułu że jest się na Forum jest tam jakaś zniżka

Witaj Małgosiu,cieszę się że podobają Ci się moje różyczki,myślałam że to są takie zwykłe pospolite ale dziewczyny widzą w nich odmianowe i nawet próbują nazywać,jestem im bardzo wdzięczna, ja też zaczęłam w nich widzieć podobieństwa do Chopina ,Casanovy ,Kroneberga,

dzisiaj zamówiłam 4 żurawki u Igi w sklepie ,z tytułu że jest się na Forum jest tam jakaś zniżka

- gracha
- 1000p
Dorotko ja kupiłam róże i żurawki i jeszcze rozglądam się za hortensjami, jeżówkami ,chcę kupić trytomę groniastą ,jagodę kamczacką ,dokupię lilie podwójne tym razem i napadnę chyba na bank
bo jednej mojej pensji to chyba nie starczy, chciało by się wieś tylko pieniądze gdzieś 

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Grażynko
Wiosenne zakupy rozpoczęte.....
Ja zamówiłam dalie oczywiście ....
I kupiłam trochę nasion kwiatów.

Wiosenne zakupy rozpoczęte.....
Ja zamówiłam dalie oczywiście ....

Pozdrawiam Alicja
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
gracha pisze:Dorotko ja kupiłam róże i żurawki i jeszcze rozglądam się za hortensjami, jeżówkami ,chcę kupić trytomę groniastą ,jagodę kamczacką ,dokupię lilie podwójne tym razem i napadnę chyba na bankbo jednej mojej pensji to chyba nie starczy, chciało by się wieś tylko pieniądze gdzieś

Ja też kupiłam róże,trochę żurawek,trochę hortensji,,ale mam nowe na celu i nowe jeżówki za którymi węszę jak pies po różnych stronach

- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Aniu, ja sobie już obiecywałam, że nic kupować nie będę, bo syn na studiach, córka w liceum, dom w remoncie, ja na przerwie w pracy, bo teraz miesiąc jest martwy... Ale to obiecywanie, to w łeb bierze, jak się widzi, co to mi tam w ogródku potrzebne... 

- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
Witaj Grażynko. Wszystkiego dobrego na nowy rok. Widzę, że zakupowy szał powoli rozpoczęłaś.
Moja lista chciejstw długa i też powoli zamawiam roślinki.
Pozdrawiam

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko witaj
Jak samopoczucie w taką pogodę
. U mnie wszyscy otępiali i śpiący co za dzień .......

Jak samopoczucie w taką pogodę

Pozdrawiam Alicja
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko, to ja jestem w tyle nic jeszcze nie zamówiłam
, ani róż ani pierwiosnków oj musze sie poprawić. Dzisiaj rano wpadłam na pomysł żeby piwonie zamówić
Jeszcze po głowie chodzi mi żeby dokupić azali tylko tych mniejszczych. I jeszcze na stronie widziałam takie fajne dekoracje do ogrodu, grzybki, aniołki. Oj chyba ide na zakupy
Pozdrawiam cieplutko
i miłej niedzieli życzę.

Pozdrawiam cieplutko

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko, przybiegłam się przywitać i życzyć miłego wieczoru 

Ogród początki - zapraszam serdecznie
- gracha
- 1000p
Witaj Alu , też już rozpoczęłaś zakupy wiosenne , ja jak tak latam po tych szkółkach to coraz więcej bym chciała ale muszę zaprzestać bo zbankrutuję
Witaj Aniu ,dokupiłam 4 lilie azjatyckie pełne i jedną orienpet Big Brother u Benexa, prowadzi przedsprzedaż w obniżonych cenach
Witaj Nikusku dla Ciebie też szczęśliwego Nowego Roku i obfitości w ogrodzie,zakupowe szaleństwa już rozpoczęte
Witaj Dorotko ,ja w pierwszym roku działkowania to za wiele nie kupowałam kwiatów , inwestowaliśmy w altanę,teraz jak już urządzona to chcę trochę zmienić wystrój rabat kwiatowych
Witaj Sylko, dzisiaj dopiero odpowiadam Tobie i koleżankom bo wczoraj po pracy tak się źle czułam że musiałam się położyć ,na szczęście przeszło i jest już wszystko dobrze,
dobrze że można teraz zamawiać roślinki i płacić trochę później ,ja tak robię ,
Sylko a jakie piwonie zamówiłaś ,może też jakieś gadżety ogrodowe
miłego wieczorku, u mnie mroźno

Witaj Aniu ,dokupiłam 4 lilie azjatyckie pełne i jedną orienpet Big Brother u Benexa, prowadzi przedsprzedaż w obniżonych cenach

Witaj Nikusku dla Ciebie też szczęśliwego Nowego Roku i obfitości w ogrodzie,zakupowe szaleństwa już rozpoczęte

Witaj Dorotko ,ja w pierwszym roku działkowania to za wiele nie kupowałam kwiatów , inwestowaliśmy w altanę,teraz jak już urządzona to chcę trochę zmienić wystrój rabat kwiatowych

Witaj Sylko, dzisiaj dopiero odpowiadam Tobie i koleżankom bo wczoraj po pracy tak się źle czułam że musiałam się położyć ,na szczęście przeszło i jest już wszystko dobrze,

dobrze że można teraz zamawiać roślinki i płacić trochę później ,ja tak robię ,
Sylko a jakie piwonie zamówiłaś ,może też jakieś gadżety ogrodowe

miłego wieczorku, u mnie mroźno