Mój Raj część II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj część II

Post »

Grażynka widzę u Ciebie na zdjęciach: Chopin, Casanova, może Pascali - a przynajmniej, tak myślę, że to one :wink:
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Ivonko Casanowa jest cudowna i inne też są cudowne ,dzisiaj zamówiłam 5 różyczek a 6 u mnie na zdjęciu żebym to ja wiedziała jak ona się nazywa :( to tak bym się śmiała :D
Dorotko może przez te zakupy prędzej wiosna przyjdzie :D poza tym trzeba kasę na roślinki rozłożyć w czasie ,nie wszystko naraz ;:173

-- 10 sty 2014, o 21:56 --

Ivonko to by było super , dzięki może faktycznie to one ;:oj ;:196
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

gracha pisze:Hej , witam wieczorową porą , wczoraj ogarnęła mnie różyczkowa chcica ,wybrałam 8 róż wielkokwiatowych w Rozarii i już byłam gotowa wrzucić do koszyka a tu niestety Przerwa Zimowa koszyk wyłączony,byłam trochę zawiedziona bo tak się napaliłam i nici na razie z zamówienia,chciałam tam kupić bo ceny mi odpowiadały 9,50 za szt,to chyba niedrogie a wybrałam takie OSIRIA,CASANOVA,CHOPIN,KRONENBURG,PAPAGENO,LOVING MEMORY DAME DE COEUR,ENA HARKNESS czy ktoś z Was kupował może w tej szkółce,chciała bym poznać Wasze opinie czy warto kupować u nich :?: :wit
Też tam trafiłam i ;:182 ale spodabały mi się Osiria i Chopin i parę innych ;:306
gracha pisze: pokażę moje różyczki niestety nieznane są mi ich nazwy , bo kartki przy zakupie wtedy mnie wcale nie interesowały i poszły do kosza ,teraz jak wstąpiłam na forum zależy mi na nazwach kwiatów co nie znaczy oczywiście że mniej będę je kochać ;:167
Mam dokładnie ten sam problem :;230 :;230
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko, róże piękne ;:333 Ja nie mam żadnej białej róży :( , czas to zmienić, bo są niesamowite jak to widać na Twoich fotkach. A już lista taaaaaaaaaka długa jest z wszystkimi moimi chciejstwami. ;:196
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Grażynko... ;:196
Ja też już pozamawiałam troszkę roślin, jeszcze nie wszystko mam opłacone, więc na razie przerwa...
Pewnie do wiosny jeszcze coś kupię, ale już delikatnie... :wink:
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Witaj Baasik cały czas uczę się rozpoznawać odmiany roślin ,niedługo będę sypać nazwami jak z rękawa ;:306
Witaj Małgosiu,cieszę się że podobają Ci się moje różyczki,myślałam że to są takie zwykłe pospolite ale dziewczyny widzą w nich odmianowe i nawet próbują nazywać,jestem im bardzo wdzięczna, ja też zaczęłam w nich widzieć podobieństwa do Chopina ,Casanovy ,Kroneberga, ;:306 zaczęłam zamawiać już moje chciejstwa z długiej listy,bo na wiosnę może być krucho z forsą jak wszystko na raz jest potrzebne do ogrodu :wit
dzisiaj zamówiłam 4 żurawki u Igi w sklepie ,z tytułu że jest się na Forum jest tam jakaś zniżka ;:333
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Dorotko ja kupiłam róże i żurawki i jeszcze rozglądam się za hortensjami, jeżówkami ,chcę kupić trytomę groniastą ,jagodę kamczacką ,dokupię lilie podwójne tym razem i napadnę chyba na bank ;:306 bo jednej mojej pensji to chyba nie starczy, chciało by się wieś tylko pieniądze gdzieś :;230
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Grażynko :wit
Wiosenne zakupy rozpoczęte.....
Ja zamówiłam dalie oczywiście .... :D I kupiłam trochę nasion kwiatów.
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

gracha pisze:Dorotko ja kupiłam róże i żurawki i jeszcze rozglądam się za hortensjami, jeżówkami ,chcę kupić trytomę groniastą ,jagodę kamczacką ,dokupię lilie podwójne tym razem i napadnę chyba na bank ;:306 bo jednej mojej pensji to chyba nie starczy, chciało by się wieś tylko pieniądze gdzieś :;230
:wit
Ja też kupiłam róże,trochę żurawek,trochę hortensji,,ale mam nowe na celu i nowe jeżówki za którymi węszę jak pies po różnych stronach ;:306 Lili tez chcę sobie jeszcze dokupić ale trąbkowych i dzrewiastych ;:108
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Aniu, ja sobie już obiecywałam, że nic kupować nie będę, bo syn na studiach, córka w liceum, dom w remoncie, ja na przerwie w pracy, bo teraz miesiąc jest martwy... Ale to obiecywanie, to w łeb bierze, jak się widzi, co to mi tam w ogródku potrzebne... ;:131
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Nikus
200p
200p
Od: 15 sty 2013, o 22:35

Post »

Witaj Grażynko. Wszystkiego dobrego na nowy rok. Widzę, że zakupowy szał powoli rozpoczęłaś. :) Moja lista chciejstw długa i też powoli zamawiam roślinki. :) Pozdrawiam
Iść ciągle iść w stronę słońca...

viewtopic.php?f=2&t=106522
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Grażynko witaj :wit
Jak samopoczucie w taką pogodę ;:47 . U mnie wszyscy otępiali i śpiący co za dzień .......
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Grażynko, to ja jestem w tyle nic jeszcze nie zamówiłam ;:oj , ani róż ani pierwiosnków oj musze sie poprawić. Dzisiaj rano wpadłam na pomysł żeby piwonie zamówić :) Jeszcze po głowie chodzi mi żeby dokupić azali tylko tych mniejszczych. I jeszcze na stronie widziałam takie fajne dekoracje do ogrodu, grzybki, aniołki. Oj chyba ide na zakupy :)
Pozdrawiam cieplutko ;:196 i miłej niedzieli życzę.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Grażynko, przybiegłam się przywitać i życzyć miłego wieczoru ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

Witaj Alu , też już rozpoczęłaś zakupy wiosenne , ja jak tak latam po tych szkółkach to coraz więcej bym chciała ale muszę zaprzestać bo zbankrutuję ;:306

Witaj Aniu ,dokupiłam 4 lilie azjatyckie pełne i jedną orienpet Big Brother u Benexa, prowadzi przedsprzedaż w obniżonych cenach :wit

Witaj Nikusku dla Ciebie też szczęśliwego Nowego Roku i obfitości w ogrodzie,zakupowe szaleństwa już rozpoczęte :wit

Witaj Dorotko ,ja w pierwszym roku działkowania to za wiele nie kupowałam kwiatów , inwestowaliśmy w altanę,teraz jak już urządzona to chcę trochę zmienić wystrój rabat kwiatowych :wit

Witaj Sylko, dzisiaj dopiero odpowiadam Tobie i koleżankom bo wczoraj po pracy tak się źle czułam że musiałam się położyć ,na szczęście przeszło i jest już wszystko dobrze, :heja
dobrze że można teraz zamawiać roślinki i płacić trochę później ,ja tak robię ,
Sylko a jakie piwonie zamówiłaś ,może też jakieś gadżety ogrodowe :?:
miłego wieczorku, u mnie mroźno :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”