Witam po przerwie, przepraszam, ze tak zostawiłam wątek, ale praca zawodowa rządzi się swoimi prawami.
Agnieszko/Aguniada, ciągle nie kupiłam polecanego przez Ciebie środka do pielęgnacji kuchni. Radzę sobie tym co mam i jakoś wychodzi. Jak spotkam, to kupię i wypróbuję.
Jadziu/e-babciu, wiosną wszystko się okaże, tzn.wyjdzie szydło z worka, jak ja to sadziłam i co ?
Kasiu/Robaczku, chyba faktycznie trochę z cebulami przesadziłam, wczoraj sadziłam ostatnie i nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ćzy nie pomarzną? WIosną posadziłam 41 róż, teraz jesienią? jeszcze nie podliczyłam, ale coś koło tego. Wiosna będzie i przeze mnie wyczekiwana z niecierpliwością
Dagmarko/Cebulla, M w kuchni? Parę dniw miesiącu, ale jakto facet - chce rządzić. Chce, ale nie zawsze rządzi
Aniu/wsiania, kuchnia to była chwila i kupiłam taką pod wpływem impulsu, ale chyba będę zadowolona
Renatko/renzal, mnie Benex do tej pory nie zawiódł, ale może nie jestem zbyt wymagająca? Wiosna i lato pokaże co dostałam
Pati, wyobraź sobie, ze jeszcze wczoraj sadziłam lilie, różę i takie tam. Teraz przeprowadzka w pracy, a w domu ciąg dalszy kuchni, sypialnia i łazienka
Marta/Marginetka u mnie clin też się sprawdza, ale jak spotkam to polecane przez Agnieszkę to pewnie kupię z czystej ciekawości o ile niezadrogie
Renatko/bebeluch, ta kuchnia robi się od lutego, to chyba już nabrała wystarczająco dużo mocy urzędowej i czas ją skończyć? Doszła sypialnia i łazienka. Ja chyba głupia jestem
Iza/Tamaryszku, w Benexie kupowałam już kiedyś wczesniej i rośliny kwitły. Nie miałam powodu, żeby narzekać. Dziwię się tak złymi opiniami. Może nie jestem zbyt wymagająca i do tej pory nie zwracałam takie uwagi ale zamówiłam, posadziłam i czas pokaże jak to urośnie. Teraz uprzedzili mie, że zamówione martagony są kiepskie i nie przysłali. Mam nadzieję, ze zdania o Benexie nie zmienię i dalej będę zadowolona
Czuję się zaszczycona zaproszeniem i jak czas i finanse pozwolą to przyjadę z największą przyjemnością
Bogusiu/bwoj, kto powiedział, że w ogrodzie skończyłam

. Wczoraj sadziłam mam nadzieję ostatnie cebule. Kuchnia była jak M był w domu, bez niego prace stoją dalej. Gładzi nie zrobię, żyrandola nie przełożę itp...
Ewa/drewutnia, dzięki za podpowiedź z czyszczeniem kuchni. Z Benexem wiosną się wszystko okaże.
Jurku/semper każdy ma inne doświadczenia z różnymi firmami. Ot choćby Szczytnica- wiosną wszyscy na niego narzekali, a Basia/Barabella chwali go
CDN...