Siedlisko z sosnami cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami cz.5

Post »

Marzko Kochana,
Dopiero dzisiaj przeczytałam Twoją długą wypowiedź. Dziękuję, wszystko od razu jaśniejsze. A żart z cofką dotyczył mnie.....przez cały 2008 rok szalałam zakladając od podstaw swój ogród - tak, że 2009 był dla mnie rokiem wycofania z ogrodu.... :;230
Pozdrawiam Cię Dzielna Wojowniczko ;:196 oby tak dalej ;:3

Kuchnia cacy ;:333 jakżesz chciałabym odświeżyć, albo calkiem zmienić swoją ;:173 jeszcze nie teraz.... :roll:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit

Witaj Marzenko, rozumiem, że zajęta jesteś urządzaniem wspaniałej, nowej kuchni, by móc się nią w pełni nacieszyć przed świętami. To wielka radość i pewnie długo wyczekiwana przez Ciebie chwila :D Gratuluję i podziwiam ;:215

Jak już będziesz miała wolniejszy czas, chętnie dowiem się jak podsumowałaś obecny sezon. :D Kibicowałam Ci z radością i zdumieniem jak wiele udało Ci się zdziałać ! Jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości, konsekwencji w realizacji marzeń i zapału z jakim tworzysz swój wymarzony świat.
Zresztą nie tylko ja, bo całe forum zadziwiłaś swoimi poczynaniami ;:108

Ściskam Cię serdecznie i życzę by ten zimowy czas udało Ci się przeznaczyć na zasłużony odpoczynek i regenerację sił po pracowicie spędzonych miesiącach w ogrodzie ;:196
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Jestem pod wrażeniem liliowych zakupów... oj będzie się działo latem w ogrodzie ;:138
Kuchnia fajna :uszy
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Kobietko ta kuchnia pochłonęła Cie bardziej niż ogród ;:202 Gdzie jesteś ?
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Marzenko ale zakupy lili zrobilaś w Benexe,ja niestety kupilam tylk raz u nich i powiedziałam sobie,że nigdy więcej.Lilie kupiłam u p.Moscickiego z Wroclawia najpierw azjatyckie ,a w tym roku takze orientalne ,kupowałam co prawda siewkę,ale wielkość oraz ilość ogromnie mnie zaskoczyła,przepięknie kwitły, co do Twojej kuchni ,którą pokazałaś już mi się podoba , nie przejmuj się na pewno w najbliższym czasie ją skończysz :wit
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzenko! :wit ....jestem!...podziwiam! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marzenko, odezwij się! :wit
Jakie masz plany na weekend? Ogródkowe, domowe czy może wyjazdowe?
Pozdrawiam ciepło,
A
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Marzenka pwenie jeszcze coś przesadza ,albo przekpouje,bo od niedzieli zima ;:173 ;:173 :wit
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Marzenko dopiero dzisiaj miałam chwilę żeby popodziwiać Twoje osiągnięcia - jak wiesz zawsze Ciebie podziwiałam , no ale dzisiaj przerosłaś moje oczekiwania ;:180 ;:180 ;:180 Jesteś Niesamowita ;:196 ;:196
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Marzenko i ja bywam u Ciebie...życzę Ci żebyś kuchnię na święta wykończyła...
a lilie to będzie rozkosz patrzenia na nie... ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Marzenko, przepadłaś bez wieści, wszystko ok? ;:145
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
wsiania
500p
500p
Od: 27 sty 2012, o 09:51

Post »

HOOOP HOOOOOOOOOP ;:89
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. :)
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają :)
pozdrawiam, Ania
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marzenko, jak mija weekend? ;:196
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Marzenko nie pracuj za dużo :wit :wit
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Witam po przerwie, przepraszam, ze tak zostawiłam wątek, ale praca zawodowa rządzi się swoimi prawami.

Agnieszko/Aguniada, ciągle nie kupiłam polecanego przez Ciebie środka do pielęgnacji kuchni. Radzę sobie tym co mam i jakoś wychodzi. Jak spotkam, to kupię i wypróbuję.
Jadziu/e-babciu, wiosną wszystko się okaże, tzn.wyjdzie szydło z worka, jak ja to sadziłam i co ?
Kasiu/Robaczku, chyba faktycznie trochę z cebulami przesadziłam, wczoraj sadziłam ostatnie i nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ćzy nie pomarzną? WIosną posadziłam 41 róż, teraz jesienią? jeszcze nie podliczyłam, ale coś koło tego. Wiosna będzie i przeze mnie wyczekiwana z niecierpliwością
Dagmarko/Cebulla, M w kuchni? Parę dniw miesiącu, ale jakto facet - chce rządzić. Chce, ale nie zawsze rządzi ;:306
Aniu/wsiania, kuchnia to była chwila i kupiłam taką pod wpływem impulsu, ale chyba będę zadowolona
Renatko/renzal, mnie Benex do tej pory nie zawiódł, ale może nie jestem zbyt wymagająca? Wiosna i lato pokaże co dostałam
Pati, wyobraź sobie, ze jeszcze wczoraj sadziłam lilie, różę i takie tam. Teraz przeprowadzka w pracy, a w domu ciąg dalszy kuchni, sypialnia i łazienka
Marta/Marginetka u mnie clin też się sprawdza, ale jak spotkam to polecane przez Agnieszkę to pewnie kupię z czystej ciekawości o ile niezadrogie
Renatko/bebeluch, ta kuchnia robi się od lutego, to chyba już nabrała wystarczająco dużo mocy urzędowej i czas ją skończyć? Doszła sypialnia i łazienka. Ja chyba głupia jestem :?:
Iza/Tamaryszku, w Benexie kupowałam już kiedyś wczesniej i rośliny kwitły. Nie miałam powodu, żeby narzekać. Dziwię się tak złymi opiniami. Może nie jestem zbyt wymagająca i do tej pory nie zwracałam takie uwagi ale zamówiłam, posadziłam i czas pokaże jak to urośnie. Teraz uprzedzili mie, że zamówione martagony są kiepskie i nie przysłali. Mam nadzieję, ze zdania o Benexie nie zmienię i dalej będę zadowolona
Czuję się zaszczycona zaproszeniem i jak czas i finanse pozwolą to przyjadę z największą przyjemnością
Bogusiu/bwoj, kto powiedział, że w ogrodzie skończyłam :wit . Wczoraj sadziłam mam nadzieję ostatnie cebule. Kuchnia była jak M był w domu, bez niego prace stoją dalej. Gładzi nie zrobię, żyrandola nie przełożę itp...
Ewa/drewutnia, dzięki za podpowiedź z czyszczeniem kuchni. Z Benexem wiosną się wszystko okaże.
Jurku/semper każdy ma inne doświadczenia z różnymi firmami. Ot choćby Szczytnica- wiosną wszyscy na niego narzekali, a Basia/Barabella chwali go

CDN...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”