Aniu,rhododendrony rzeczywiście bardzo kwitną,i zaczynają piwonie ,dookoła robi się kolorowo
akl witaj w ogrodzie ,przylaszczki mają mieć większe kwiaty,a akant ma bardzo ozdobne liście ,mam akanty ,ale takiego nie miałam ,więc jest,te brzozy mają taką pergaminową korę ,a żarnowce żółte przywiozłam z lasu,tak się zadomowiły ,że aż ich za dużo,pozdrawiam
Grażynko,w tym miejscu nie było grzybków,ale mam więcej brzóz ,bo nasadziłam ,i tam jest dużo grzybów
Aguś,cieszę się ,że zaglądasz i podoba się ogród miło czytać takie słowa,pozdrawiam
Joasiu,same urosły ,ja uważam ,że to od dobrej odmiany zależy,te najnowsze są tragiczne
smolka,witam Cię gorąco w moim ogrodzie,dużo piwonii w nim jest ,bo to moje ulubione,więc zapraszam znowu
Małgosiu,super ,że jesteś i miło ,że się podoba,zawsze wstępuj do tego ogrodu
Tereniu,ja nie mam dobrego klimatu i niektóre rośliny u mnie nie rosną ,ale trudno ,są inne które chcą rosnąć,moje żarnowce też wymarzły ,zresztą to krótkowieczne rośliny ,ale się wysiewają i ciągle są nowe ,a starych nie ma i ciągle inne kolory,cieszę się ,że kwiatuszki rosną i kwitną,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Kasiu,tak miło ,że podoba Ci sie moja nowa piwonia,taki ma dziwny nie do określenia kolor,a różaneczniki też się popisują kwiatami pozdarwiam
-- 12 maja 2014, o 21:14 --
Alinko,taki dziwny kolor tej Fan Tan ,ale ogólnie to urocza ,tak się z niej cieszę,jak zimno i pada to płatki tuli w pąka ,u mnie też jeszcze kwitną tulipany są takie co dopiero będą kwitły,już czekam na Ciebie ,żeby wypić razem kawkę,buziaczki