ANIU dziękuję ,ale na razie nigdzie go nie zauwazyłam a ja się zastanawiam skąd mi sie znowu wzięła taka sama róża jak moja zmarznięta Awatarkowa . Czy to czasem nie będzie ta niby zielona róża ,którą kupowałam u nas w Chorzowie
ANIU ds nie wiem czy mozna ukorzenić . Ja próbowałam, gdyż sasiad pościnał wszystkie patyczki włożyłam do wody ,ale niestety żaden nie wypuścił korzeni . Może spróbuj bezpośrednio do ziemi włożyć te patyczki
BASIA to ubiegłoroczne patyczki wiec nie masz sie co dziwić . One mają już fajne korzenie przecież nawet w ubiegłym roku mi już kwitły . To są te ,które chcę Ci dać . Tez jestem ciekawa Heidi jak zakwitnie, bo u Elusi wygląda jak Chopichon. Mój Princ wypuścił metrowy badylek w jednej sadzonce
MARZANKO nic nie tracisz a możesz zyskać nowy krzaczek różany
Dziś obcięłam kwiat Pink Peace i ze zdziwieniem stwierdziłam ,że jest dziura w łodyzce no więc cięłam aż do zdrowego miejsca a potem zauważyłam ,że wylazła z niego gąsienica

Duz o róż jeszcze w ogóle nie pokazało kwiatu jakoś wolno im to idzie . Natomiast Myriam mnie zadziwia swoim kwiatem i zapachem . Dostałam ją od Bogusi i baaaaardzo sie z niej cieszę tylko szkoda ,że tak daleko ją posadziłam a nie bezpośrednio na widoku GRAZYNKO mszyca jest i,bruzdownica atakuje ,a one sobie z tego nic nie robia tylko kwitna . Jakoś sie bronia własnymi siłami bo stoja jak świece
Trochę dzisiejszego przeglądu