Aprilkowy las cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Aprilkowy las cz.4

Post »

Cześć Jolu, mam nadzieję że dojechałaś szczęśliwie do domu. Super było Ciebie poznać "na żywo". No i oczywiście "nie dziękuję" ;:cm ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jola, i jak wrażenia?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu, przykro że się nie zobaczyłyśmy u Magdy, ale przyczyny były obiektywne... Ty z pewnością jesteś pełna pozytywnych wrażeń.
Do następnego razu!
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joluś ;:196 ;:168
super, że Cię poznałam ;:196
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

A ja tak chciałam Cię poznać. ;:145
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu też bardzo się cieszę że dzięki, Madzi mogłam Cię poznać ,jesteś wspaniałą osoba .
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Jolu, zapodawaj relację ze spotkania.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Witajcie, próbuję się od rana ogarnąć ale głowę zdecydowanie mam jeszcze u Madzi ;:60 Spotkanie było fantastyczne, miłe i zbyt krótkie jak to ze wszystkimi fajnymi chwilami w życiu bywa...

Marto, ja cię szczerze podziwiam za to robienie przetworów. Marzy mi się taka wypełniona po brzegi spiżarnia. Ale mam zgoła inne zainteresowania i chyba za karę robiłabym coś takiego. Ale jeść to inna bajka ;:306
Margo, Gosiaczku, walcz z tym nawadnianiem bo to nie jest trudne a życie, a z pewnością zdrowie ratuje. Ja znów muszę dokupić. Tak, jest ogromną zaletą możliwość robienia tego stopniowo, wraz z przypływem gotówki lub tworzeniem nowej rabaty.
Spotkanko niezwykle inspirujące oraz odprężające, i tym bardziej szkoda że cię nie było. Byłam tak zaaferowana że nawet fotek zrobiłam malutko na spacerze. Zresztą nawet nie wiem czy udane.
Reniu, dzięki ;:196 już po i czuję ogromny niedosyt. Babeczki świetne. To przyjemność poznawać takich ludzi.
Justynko ;:168 dojechałam szczęśliwie, zjadłam obiad i padłam, budząc się dopiero rano ;:306 U Madzi spałam tylko 2 godzinki a to zdecydowanie za mało dla mnie. Też bardzo się cieszę że cię poznałam, bardzo dziękuję za roślinki i obiecuję o nie dbać zwłaszcza że to takie wymarzone odmiany ;:333
Aga, mam nadzieję że już lepiej się czujesz i ten weekend wykorzystałaś równie dobrze jak ja. Jeszcze nie mogę ochłonąć po spotkaniu, jestem pełna pozytywnej energii. Nie ma to jak spotkać drugiego człowieka podzielającego nasze pasje i móc o nich porozmawiać.
Shirall, Martuś, bo było bardzo cenne spotkanie zarówno pod względem towarzyskim jak i doznań krajoznawczych. :wit
Constancjo, ja też jestem niepocieszona. Może trafi się jeszcze okazja, bo jak poznałam Madzię to się już ode mnie nie opędzi ;:306 Jest taka gościnna że będzie ofiarą własnej natury.
Geniu, dziękuję również za mile spędzony czas i za kwiatuchy. Nie miałam szansy wczoraj posadzić bo sił zabrakło po dość długiej podróży. Ale myślę że sadzonkom to nie zaszkodzi. Namoczę je dziś i jutro znajdą odpowiednie miejsce ;:196
Marzenko, o spotkaniu już chyba wszystko powiedziałam, pełna energii i dobrego humoru gospodyni, wspaniała atmosfera zielono-zakręconych. Wspaniałe klimaty i całkiem dobra pogoda. Jedzonko pierwsza klasa, każdy postarał się o coś pysznego. Nie miałam czasu robić zdjęć ;:306 Jestem bardzo zadowolona ;:333
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

No tak, Ty na baletach a ja tańczyłam ze szpadlem, ale ważne, że obie jesteśmy zadowolone :tan
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Jolu biję się w pierś że znowu Cię zgubiłam....nadrobiłam i obiecują być już tylko na bieżąco :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jolu nie trzeba zamaczać , raczej lepiej tego nie robić, iryskom nie zaszkodzi jak kłącze troszkę podeschnie , nie mam pojęcia na jakiego iryska trafiłaś może na takiego jakiego już masz, ale trudno , miałam całą reklamówkę do rozdania pozostałym uczestniczkom ,ale nie było chętnych ,za to Madzia będzie miała od razu nie złą kolekcję .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Marzenko, każdy tańczy jak lubi ;:306 Za to ja dziś jak wrócę muszę się ze szpadlem zaprzyjaźnić bo róża od Kasi czeka. No nic, sama przyjemność ;:172
Aga, jak dobrze że zajrzałaś, bo ja jakoś też.... :oops: gapa. Ale mam świadomość, że po przerwie zimowej, gdy wyłączyłam się trochę z życia forumowego, wiele wątków zagubiłam. Do wielu zaglądam rzadko bo czas nie pozwala...Ale nadrobimy ;:168
Geniu, jak dobrze że wyprowadziłaś mnie z błędu. Nie mam jeszcze doświadczeń z irysami. Mam ich tylko kilka. Widocznie sadzenie wiosenne wymaga moczenia a na jesień już nie. Wiedziałam że dzwonią ale nie wiedziałam gdzie ;:306 Teraz już zrobię prawidłowo ;:180
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Dokładnie mam tak samo...zima i zamykane wątki podczas niej....gubią mi ogrodu które tak lubiłam odwiedzać.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja nie moczę ani wiosną ani jesienią
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Jolu ciesze się, że sobotnie spotkanie udało się pod każdym względem ;:215
Przyznam się bez bicia, że miałam nadzieję ujrzeć twoje oblicze, ale znalezienie na zdjęciach twojej rudej czupryny, jak okazało się wcale nie było takie proste.
W końcu już nie wiedziałam, czy to ty, czy tylko jesienne liście ;:306
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”